Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

14 augustus 2003

WINKELCENTRUM 'T GOYLAAN VOOR DE KIDZ OP ZATERDAG 30 AUGUSTUS

Op zaterdag 30 augustus 2003 wordt winkelcentrum 't Goylaan omgetoverd tot een waar kinderparadijs: een gratis kinderkermis, kindermarkt, meeleeftheater en clowns voor de kinderen van Hoograven en aangrenzende wijken.

Op deze dag kunnen de kinderen gratis gebruik maken van een draaimolen, zweefmolen, westerntreintje, minicars en springkussen. Kinderen worden geschminkt, en er worden suikerspinnen en ballonfiguren uitgedeeld. Er is een kleine markt met kinderartikelen, van kleding tot speelgoed. Veel winkeliers staan ook met een kraam voor de deur en hebben speciaal voor deze dag aantrekkelijke aanbiedingen. Om 15.30 begint Kindertheater Goud met de voorstelling ´een reis om de wereld´. De kinderen gaan onder begeleiding van de stewardess Petra op reis naar Egypte, China, België en Brazilië. In elk land staat een activiteit centraal. Wat dat is, houden we nog even geheim !

De Kinderdag is een feest voor de kinderen, maar zeker ook een leuke dag voor mensen die de kindertijd achter zich hebben gelaten. De glimlach van een kind, doet je nog altijd beseffen dat je leeft!

De kinderdag in winkelcentrum 't Goylaan te Hoograven wordt georganiseerd door Hisa Evenementen in opdracht van Wijk in Bedrijf Utrecht Hoograven. Voor meer informatie over de Kinderdag kunt u contact opnemen met Hisa Evenementen, tel 030 - 2148591 of kijken op www.hisa.nl.