Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 26-08-2003

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 30 augustus
Radio 2 ­ 16.00 uur

HADASSAH DE BOER PRESENTEERT GEVARIEERD TROS MUZIEKCAFÉ

Hadassah de Boer presenteert zaterdag 30 augustus een nieuwe, gevarieerde aflevering van het live muziekprogramma TROS MUZIEKCAFÉ op Radio 2. In Studio De Plantage ontvangt zij onder anderen de volgende gasten.

Johan Hoogeboom staat dit seizoen in de theaters met zijn programma 'Hi-Ha-Hoogeboom'. Dit cabareteske liedjesprogramma geeft duidelijk aan waar de voorkeuren van Johan Hoogeboom liggen. In TROS MUZIEKCAFÉ speelt hij een aantal liedjes en vertelt hij aan de vooravond van een nieuw theaterseizoen wat hij gaat doen.

Verder is de Nederlandse band Vaneck te gast. Deze band met muzikanten als Tom op 't Hof en Dolf de Vries, zingt live in TROS MUZIEKCAFÉ.

Tevens komt uit Denemarken de Mike Andersen Band. De jonge zanger Mike Andersen laat met zijn band de liefde voor de rhythm & blues duidelijk naar voren komen. De band heeft onlangs een album uitgebracht, getiteld 'My Love for the Blues' en brengt zaterdag live een aantal nummers in TROS MUZIEKCAFÉ.

TROS MUZIEKCAFÉ komt elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur vanuit Studio De Plantage in Amsterdam (naast Artis) en wordt uitgezonden op Radio 2. Publiek is van harte welkom de uitzending (gratis) bij te wonen. Meer informatie is te vinden via de website www.trosradio2.nl.



Ingezonden persbericht