NAT. VER. DE ZONNEBLOEM

Breda, 27 augustus 2003

VIP-onthaal artiesten en publiek bij première Zonnebloemshow

Een topcast met Danny de Munck, Lucie de Lange, Rob van de Meeberg en Brigitte Nijman en tal van prominente showbizzgasten als Ernst Daniël Smid, Mariska van Kolck, Henk Poort, Fred Butter, Ger Copper en Dick Rienstra. Theater de Meervaart in Amsterdam staat aanstaande zaterdag 30 augustus bol van de glamour en glitter bij de officiële première van de Zonnebloem Theater Tournee 2003/2004. Maar ook de ruim 400 Amsterdamse zieken en gehandicapten die de aftrap van deze exclusieve, speciaal voor de Zonnebloem geschreven, theaterproductie bijwonen, kunnen op een heus vip-onthaal rekenen. Compleet met rode loper, spotlights en andere Hollywoodachtige egards. Het past in de filosofie van de Nationale Vereniging de Zonnebloem, die vindt dat de schijnwerpers best eens wat vaker op deze groep mogen worden gericht.

85 podia

Daarom start Nederlands grootste vrijwilligersorganisatie bij het begin van het nieuwe culturele seizoen met een omvangrijke landelijke theatertour. Ruim 30.000 langdurig zieken, lichamelijk gehandicapten en hulpbehoevende ouderen krijgen zo ook de kans een middag entertainment van het hoogste niveau bij te wonen. De Munk en consorten toeren nog tot en met 7 juni 2004 met deze Zonnebloemshow langs 85 podia kris kras door het land. 'Onder Ons', de titel van de in samenwerking met Esther Bronkhorst Events tot stand gekomen theaterproductie, bestaat uit een mengelmoes van luchtig acteerwerk en vele vocale, vaak humoristisch getinte, hoogstandjes. Behalve beroemde theatercoryfeeën, zullen bij de première in Amsterdam ook wethouder Hanna Belliot en Zonnebloemdirecteur Marijke van Eck aanwezig zijn.


---


---
Mededeling voor de redactie:

De première van de Zonnebloem Theater Tournee 2003/2004 is op zaterdag 30 augustus in de Meervaart in Amsterdam. De voorstelling begint om 14.00 uur en duurt tot ca. 16.45 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie van de Zonnebloem: Judith van Dongen, tel. (076) 564 63 13 of René Rijkers, tel. (076) 564 63 11.

27 aug 03 15:55