Ingezonden persbericht


Van: Ruud Derksen.


Onderwerp: Persbericht:10 e Ruurlo Triatlon.

Op zaterdag 30 augustus 2003, wordt de tiende RUURLO TRIATLON gehouden. Tien jaar geleden werd de eerste Ruurlo Triatlon gehouden en waren er bijna honderd deelnemers. De afgelopen jaren kan de organisatie zich verheugen op een aantal deelnemers dat constant rond de twee honderd deelnemers schommelt. De inschrijving start op vrijdag 1 augustus 2003, aan de kassa van het zwembad, tijdens de openingstijden van het zwembad 'de Meene' in Ruurlo. Er kan worden deelgenomen aan de kwart triatlon en aan een achtste triatlon.

Het betreft een recreatieve triatlon, zodat jong en oud mee kan doen. Alle deelnemers dienen zich aan de verkeersregels te houden. Het inschrijf geld bedraagt E 5,=. Dit lage bedrag wordt mogelijk gemaakt door de hoofd sponsor SNS-bank en niet te vergeten de middenstand en het bedrijfsleven in Ruurlo. Het inschrijf geld is in de afgelopen 10 jaar, nooit hoger geworden. De vele vrijwilligers maken het mogelijk om de triatlon op een veilige manier af te werken. Tevens zorgt de Eibergse Communicatie Vereniging ervoor dat daar waar hulp nodig is, deze snel ter plekke kan zijn.

Van zelf sprekend worden de deelnemers onderweg voorzien van fruit en drinken. Na binnenkomst wacht er koffie en broodjes. Naast een kwart triatlon , zullen er ook diverse groepen starten voor een achtste triatlon. Omdat het dit jaar om een jubileum uitvoering gaat zal er voor alle deelnemers het inmiddels fameuze Ruurlo Triatlon T-shirt beschikbaar zijn. Tevens zullen de deelnemers naast de traditionele herinnering, nog een attentie ontvangen i.v.m. het 10 jarig bestaan van de Ruurlo Triatlon. Er kan nog steeds worden ingeschreven. Voor inlichtingen kan men contact opnemen met het zwembad in Ruurlo, telefoon: 0573-452193


---- --