Politie Zeeland



W-6137-2003 AANHOUDINGEN IN MIDDELBURG

In een horecagelegenheid op de Markt in Middelburg werden zaterdag om 04.35 uur een 32-jarige Middelburger en een 27-jarige inwoner van Tiel aangehouden.
Zij waren in het horecabedrijf betrokken geweest bij een vechtpartij waarbij een 22-jarige Middelburger in zijn nek werd gepakt en van een podium werd geslagen. Hij is voor behandeling naar de eerste hulp geweest een heeft aangifte gedaan van mishandeling.

W-6138-2003 INBRAAK IN BEDRIJFSLOODS
Donderdag tussen 19.00 en 22.10 uur werd bij een inbraak in een loods aan de Kanaal- weg in Middelburg voor enkele duizenden euro's elektrisch gereedschap gestolen.


O-6139-2003 INBRAAK IN BEDRIJFSPAND

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in een bedrijfspand op de Kreukelmarkt in Goes.
De toegang werd geforceerd en binnen werden enkele deuren opengebroken. Voor zover bekend wordt uit het pand niets vermist.


O-6140-2003 DIEFSTAL VAN STALLINGSTERREIN

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd de toegang tot een stallingsterrein aan de Chloorhoekseweg in Wemeldinge geforceerd.
Er werden twee buitenboordmotoren gestolen en werd een raam van en caravan vernield.
Er zijn geen schadebedragen bekend.


W-6141-2003 BROMFIETSER ONDERUIT


Zaterdag omstreeks 10.50 ging op de hoek Scheldestraat / Kasteelstraat in Vlissingen een 75-jarige Vlissingse bromfietser onderuit.

Hij wilde vanaf de Scheldestraat linksaf de Kasteelstraat inrijden en kwam ten val door een te wilde draai aan zijn stuur. Hij belandde vlak voor de auto van een 72-jarig automobilist uit Rhoon, maar werd door de auto niet geraakt. De bromfietser is met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis.


W-Z-O-6142-2003 VERZEKERINGSPLAATJES INVALIDENWAGENS

De politie wil de gebruikers van invalidenwagens, zowel elektrisch als motorisch, erop wijzen dat achter op hun voertuig een verzekeringsplaatje bevestigd dient te zijn.
De afgelopen tijd zijn diverse bestuurders van deze invalidenwagens hierop aangesproken en deze personen zijn hier blijkbaar niet van op de hoogte.


O-6143-2003 AANRIJDING IN BRUINISSE

Op de N59 bij Bruinisse vond zaterdag om 13.20 uur een aanrijding plaats.
Een 75-jarigeautomobiliste reed over de parallelweg van de N59, komende uit de richting van Bruinisse en wilde linksaf slaan naar de hoofdrijbaan van de N59. Zij had geen erg in een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 47-jarige man en er ontstond een frontale aanrijding. Het voertuig van de vrouw tolde rond en botste tegen de auto van een 46-jarige automobiliste die achter haar reed. De 75-jarige werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Twee voertuigen werden geheel vernield en het voertuig van de 46jarige vrouw raakte beschadigd. Alle betrokkenen komen uit de gemeente Schouwen-Duiveland.