Politie Zeeland



O-6178-2003 DOORRIJDER NA AANRIJDING

Op de Wal in Tholen vond zaterdag om 22.05 uur een aanrijding plaats.
Aan de oostzijde van de Wal, met de voorzijde in de richting van de Eendrachtsweg stond een personenauto geparkeerd. Een 41-jarige automobiliste uit Tholen reed vanuit het centrum over de Wal in de richting van de Eendrachtsweg. Toen zij ter hoogte van de geparkeerd staande auto was, reed een (toen nog) onbekende automobilist tussen beide auto's door. Hiervoor was te weinig ruimte zodat de auto van de vrouw en de geparkeerde auto beschadigd raakten. De onbekende, wiens kenteken genoteerd was, heeft daarna de plaats van het ongeval verlaten. Diezelfde nacht omstreeks 00.30 uur trof de politie de automobilist, wiens voertuig aan beide zijden beschadigd was, rijdend aan in de Molenvlietstraat. Bij een blaastest bleek dat de man meer dan 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had. Hij kreeg een dagvaarding uitgereikt en zijn rijbewijs werd in beslag genomen.


W-6179-2003 DIEFSTAL GSM

In een horecabedrijf op de Markt in Middelburg werd tussen 02.00 en 02.30 uur de gsm van een 25-jarige ma uit Arnemuiden gestolen.
De gsm, waarvan de waarde onbekend is, werd in een onbewaakt ogenblik uit zijn jaszak weggenomen.


W-6180-2003 RIJDEN ONDER INVLOED

Op de Veerseweg in Veere kreeg een 45-jarige automobilist uit de gemeente Veere zondag om 21.00 uur een boete en een rijverbod van 1 uur omdat hij meer alcohol gedronken had dan de toegestane hoeveelheid.