Politie Hollands Midden
Datum: 3 september 2003

(

Sloopauto's branden uit Valkenburg

Bij een autosloperij aan de Voorschoterweg werd op dinsdag 2 september rond 19.40 uur brand ontdekt in twee sloopauto's. De brandweer moest er aan te pas komen om het vuur te blussen. De politie sloot tijdelijk de Voorschoterweg voor al het verkeer af. Het vermoeden bestaat dat de op het afgesloten terrein gestalde auto's in brand zijn gestoken. Getuigen spreken over twee jongens die kort voor de ontdekking van de brand over het terrein liepen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Onder invloed rijden Leiden

De politie hield op dinsdag 2 september rond 14.10 uur op de Ir. Driessenstraat een 45-jarige automobiliste uit Leiden aan. De vrouw verkeerde vermoedelijk onder invloed van alcohol. Agenten controleerden de automobiliste nadat zij zagen dat zowel de bestuurster als een inzittende niet in de autogordels zaten. Nadat zij de vrouw daarover aanspraken constateerden zij vermoedelijk drankgebruik bij de bestuurster. De politie liet een bloedproef van de vrouw afnemen. De politie vorderde het rijbewijs van de verdachte in en maakt proces-verbaal tegen haar op.

Politie houdt geweldpleegster aan Leiderdorp

De politie hield op dinsdag 2 september rond 21.15 uur aan de B.G. Cortslaan een 19-jarige vrouw uit Leiderdorp aan. De vrouw werd er van verdacht kort daarvoor een 19-jarige vrouw uit Zuid Beijerland in een woning aan de Resedastraat te hebben mishandeld. Na een woordenwisseling had zij het slachtoffer met een glas op het hoofd geslagen. Het slachtoffer liep daardoor een buil en een schram aan het hoofd op. De twee waren bekenden van elkaar. De verdachte is ingesloten. De politie onderzoekt de zaak.

Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326
---- --