Provincie Utrecht

Persbericht

Avond- en nachtafsluitingen tussen 8 en 26 september

Asfalteren gedeelte Amersfoortsestraat, gemeente Soest

3-9-2003
In de maand september verricht de provincie Utrecht onderhoudswerk op verschillende plaatsen op het provinciale wegennet. Een van die plaatsen is een gedeelte van de provinciale weg N237 (Amersfoortsestraat(-weg)) in Soest. Het betreft het gedeelte vanaf de McDonald's tot aan de afslag van de Van Weerden Poelmanweg. Dit gedeelte krijgt een nieuwe laag asfalt. Het werk wordt uitgevoerd tijdens avonden en nachten in de periode van 8 t/m 26 september.

Wanneer
In de periode vanaf maandagavond 8 september t/m vrijdagochtend 26 september wordt de weg afgesloten tussen 19:00 uur 's avonds en 06:00 uur 's ochtends.
Overdag en in de weekenden (vrijdagavond t/m zondag) wordt niet gewerkt.

Bereikbaarheid en overlast
Om de overlast voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken, is gekozen voor avond- en nachtwerk. Tijdens het werk wordt het verkeer met borden omgeleid. Bewoners kunnen hun huis bereiken. Overdag en in de weekenden is de weg normaal beschikbaar voor het verkeer. Tijdens het werk zal ook sprake zijn van geluidsoverlast. De provincie heeft een ontheffing om het werk in de nacht te kunnen uitvoeren en zal uiteraard haar best doen om de overlast tot een minimum te beperken.

Nadere informatie over het werk
Voor nadere informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met:

* de heer W. Jollie van de provincie Utrecht, tel. (035) 603 25 65, bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur,
* de heer J. Schotsman van de provincie Utrecht, tel. 06-20130345, bereikbaar tijdens de uitvoering tussen 19:00 en 07:00 uur.

Meer informatie: Clara van Foreest, telefoon (030) 258 33 19 of Clara.van.Foreest@provincie-utrecht.nl