Gemeente Ten Boer

De eerstvolgende vergadering van de raadscommissie wordt gehouden op woensdag 3 september 2003, aanvang 19.30 uur in het gemeentehuis in Ten Boer. Aansluitend aan deze vergadering is er een raadsvergadering.

De volgende onderwerpen staan op de agenda voor de commissie: Concept Welstandsnota Ten Boer

Na bespreking in de commissie volgt de terinzagelegging van de nota, een informatieronde voor dorps- en buurtverenigingen en tenslotte vaststelling van de definitieve nota door de gemeenteraad.
Subsidieverordening Welzijn gemeente Ten Boer

Met de voorgestelde wijzigingen wordt tegemoet gekomen aan de Algemene wet bestuursrecht en aan de invoering van het dualisme. In de voorgestelde wijzigingen zijn o.a. meegenomen:

de mogelijkheid van een waarderingssubsidie door het college

de mogelijkheid om budgetsubsidies toe te kennen, waardoor meerjarige afspraken kunnen worden gemaakt met een instelling

het onderscheid tussen structurele en incidentele subsidies wordt weggelaten. Dit onderscheid werd door zowel de verenigingen dorpsbelangen als door de subsidiecommissie dorp Ten Boer als te belemmerend ervaren. Korte presentatie over de toekomst van Ten Boer

Wethouder Jurjens geeft een toelichting bij de economische en ruimtelijke ontwikkelingen.
U kunt gebruik maken van het spreekrecht. Neemt u hiervoor contact op met de secretaris van de commissie, de heer Free, tel. 302 8828.