Gemeente Eemsmond



Gemeentebestuur Eemsmond ontmoet nieuwe inwoners vrijdag 29 augustus 2003

Op woensdag 3 september 2003 heet het gemeentebestuur van Eemsmond zijn nieuwe inwoners officieel welkom. Voor deze kennismakingsbijeenkomst zijn de inwoners uitgenodigd, die zich het afgelopen jaar in de gemeente hebben gevestigd. Zij krijgen de mogelijkheid formeel en informeel kennis te maken met de gemeente en haar bestuur. Naar verwachting zijn dit jaar ongeveer 80 personen op de bijeenkomst aanwezig.

De bijeenkomst bestaat uit twee onderdelen. Het officiële gedeelte vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis van Uithuizen. Daar geven burgemeester Renkema en de wethouders Eisinga en Bolwijn een toelichting op hun portefeuilles en beantwoorden zij eventuele vragen. Daarna vertrekt het gezelschap naar de Menkemaborg voor een bezichtiging van de borg en de tuin. De bijeenkomst eindigt in het Schathoes.

Iedereen die zich het afgelopen jaar in de gemeente Eemsmond heeft gevestigd, heeft een persoonlijke uitnodiging hiervoor gekregen. Nieuwe inwoners die deze uitnodiging niet hebben gekregen, maar toch graag willen komen, kunnen contact opnemen met de afdeling communicatie van de gemeente Eemsmond, via telefoonnummer (0595) 43 75 55.

Terug

Laatste update: vrijdag 29 augustus 2003