TNO


TNO

Nieuws

Nieuws

TNO en Clingendael richten Centrum voor Strategische Studies op

03-09-2003 - De ontwikkelingen op het gebied van Veiligheid en Defensie - zowel nationaal als Europees - bieden de ruimte om door een bundeling van de competenties van Clingendael en TNO een voor beide organisaties nieuwe markt te ontwikkelen. Het Clingendael Centrum voor Strategische Studies CCSS profileert zich als een onafhankelijke denktank met daarachter een solide basis via de moederorganisaties Clingendael en TNO.

Het CCSS is op 1 september jl. gepresenteerd aan de media door Jan Dekker, voorzitter Raad van Bestuur TNO, Fred van Staden, directeur Clingendael en Rob de Wijk, directeur CCSS.

Met een succesvol CCSS hebben de beide organisaties de verwachting om tegelijk daarmee ook hun posities in hun respectievelijke bestaande markten te versterken, en daarmee ook hun aantrekkingskracht voor kwalitatief hoogstaande medewerkers.

Meer informatie over het Centrum is te vinden op de website.

TNO en Clingendael richten Centrum voor Strategische Studies op

De Wijk: 'Wat Clingendael doet, is natuurlijk behoorlijk abstract. Daar wordt nu de concrete technologische kennis op het gebied van onder andere omgevingsanalyse en technologie van TNO aan toegevoegd.'

Nieuwsredactie, TNO

Contactpersoon

Ir. René Willems

TNO-FEL

T 070 374 00 10

R.F.W.M.Willems@fel.tno.nl