Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Meppel 3-09-2003
Berichten woensdagmorgen
Dirk Neef, 0522 - 274015 of 06 - 51 557 950

Controle autogordels
MEPPEL/ZUIDWOLDE/DE WIJK/FREDERIKSOORD - Bij verkeerscontroles in deze plaatsen deelde de politie dinsdagavond 21 bekeuringen uit voor het niet dragen van de autogordel.

Auto`s gestolen
ASSEN - Dinsdagmiddag is in de Houtlaan in Assen een witte VW Caddy gestolen. De auto stond daar even - met de sleutels er nog in - geparkeerd. De auto is eigendom van een bedrijf uit Lemelerveld.

EMMEN - Een nog onbekende man bracht dinsdagmiddag de auto niet terug die hij voor een proefrit had meegekregen van een autobedrijf aan de Nijbracht in Emmen. Het betreft hier een VW Passat variant. Toen de man de auto meenam zaten er groene handelaars kentekenplaten op.

Inbraak vakantiebungalow
DALEN - Terwijl de (tijdelijke) bewoners even weg waren is dinsdag ingebroken in hun bungalow op een recreatiepark in Dalen. Een raam werd opengebroken. Men mist een digitale camera.

Gokkastenkrakers
ZEEGSE/ROGAT - In de nacht van dinsdag op woensdag is op twee plaatsen ingebroken in horecagelegenheden en werden daar de gokkasten geplunderd.
Aan de Schipborgerweg in Zeegse drongen drie of vier mannen een café binnen door het verbreken van een toegangsdeur. Binnen werd een gokkast opengebroken en het geld daaruit meegenomen. De boven de zaak wonende eigenaresse werd wakker van lawaai en zag nog net de mannen het pand uitvluchten. Een zoekactie van de politie naar de daders had geen resultaat.
In een restaurant aan de Industrieweg in Rogat werden twee gokkasten opengebroken. Ook hier kwam men binnen door een deur open te breken.