MADAME TUSSAUD


Maxima ook zwanger in Madame Tussauds Amsterdam

AMSTERDAM, 3 september 2003 - In een paar uur tijd is Maxima in Madame Tussauds vier maanden zwanger geworden. Medewerksters van Portrait Care haar een metamorfose om haar beeld aan te passen aan de werkelijkheid. Het is voor het eerst dat Madame Tussauds een beeld aanpast vanwege een zwangerschap.

Om het geheel zo natuurgetrouw mogelijk te maken analyseerde Portrait Care de kleding van de zwangere prinses aan de hand van tientallen recente foto's. 'We hebben haar chique positiekleding gegeven en bewust gekozen voor een zwart dessin. Daar hebben we haar de laatste tijd meermalen in gezien.'

De komende maanden staat Maxima op haar vertrouwde plaats naast Willem-Alexander, met een levensgrote huwelijksfoto op de achtergrond. Sinds de facelift van Madame Tussauds Amsterdam in 2002 zien gasten niet alleen de beelden maar worden ook interactief onderdeel van de hele entourage. Zo kunnen zij momenteel ook bij de Idols Experience zelf meezingen met Jim en Jamai en dan een jurybeoordeling krijgen.

Tegen het einde van de zwangerschap zal Maxima nogmaals worden aangepast.

Noot aan de redactie:
Foto beschikbaar op ANP fotonet + DDC
Voor meer informatie en fotomateriaal kunt u contact op nemen met: Madame Tussauds Amsterdam, Brenda Serrée, Media & Celebrity Relations, brenda.serree@madametussauds.nl, mobiel 06 55337612, fax 020 5230629.

Madame Tussauds Amsterdam is zeven dagen per week geopend van: 10.00 uur t/m 18.30 uur. Receptie sluit uur eerder dan sluitingstijd. Op Koninginnedag gesloten.
Informatielijn: 020 5221010.

Dit zijn de Tussauds Group's attracties: Madame Tussauds London, Amsterdam, Las Vegas, New York, Hong Kong; Tussauds London Planetarium; Tussauds Studios; British Airways London Eye; Warwick Castle; Alton Towers; Alton Towers Hotel; Chessington World of Adventures; Thorpe Park; Heide Park.


03 sep 03 11:39