Gemeente Amstelveen

Uitreiking bronzen legpenning

Op woensdag 3 september 2003 wordt om 15.30 uur in het raadhuis van de gemeente Amstelveen een bronzen legpenning van de gemeente Amstelveen uitgereikt aan de heer J.W. Pitlo.

De heer Jacobus Wilhelmus Pitlo heeft naast zijn voormalige werkkring, waarin hij van 1950 tot 1990 bij diverse bedrijven werkzaam is geweest, vele nevenactiviteiten verricht ten behoeve van de (Amstelveense) gemeenschap. Van 1981 tot 1998 was de heer Pitlo onder meer lid van het bestuur van de Kamer van Koophandel te Leiden, tevens was hij voorzitter van het bestuur Bedrijfsgezondheidsdienst te Leiden. Als voorzitter van Partners in Rijnstreek heeft hij meegewerkt aan de samenwerking van ondernemers-verenigingen in de Bollenstreek alsmede was hij voorzitter van de Stichting "Hou het Bloeiend"in de Bollenstreek. Vanaf 1960 tot 2002 heeft de heer Pitlo diverse sociaal-maatschappelijke functies vervuld. Voorzitter hoofdbestuur Omnisportvereniging St. Martinus, Amstelveen. Voorzitter Stichting Duinhorst. Lid Kabinet District 100 AH Lions Clubs Nederland. Voorzitter Cie. Communicatie & PR Lions Clubs MD 110, tevens diverse bestuurlijke functies binnen de Lions te Amstelveen. Lid van het parochiebestuur RK Anna Parochie te Amstelveen. Ad hoc lid diverse jury's ondernemersprijzen landelijke en voorzitter in Amstelveen. Voorzitter Lokaal Comité Vrijwilligers Amstelveen en organisator symposium Maatschappelijk ondernemen in Amstelveen.

De bronzen legpenning van de gemeente Amstelveen wordt uitgereikt ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag op 3 september 2003 door de heer Th.E.A. Tiemessen (loco-burgemeester).