---
APC InfraStruXure gezichtsbepalend in uniek datacenter Deloitte & Touche

---
Nieuwe standaard voor infrastructuur datacenters Utrecht (Nederland), 03/09/2003

APC's InfraStruXure-concept speelt een gezichtsbepalende rol in het vandaag officieel geopende CyberCentre, het Nederlandse hightech computercentrum van adviesbureau Deloitte & Touche. In het CyberCentre staan twee gespiegelde computerruimtes met in totaal 168 InfraStruXure-racks van APC, waarin alle denkbare apparatuur en bekabeling is geïnstalleerd. De InfraStruXure-opstelling in het CyberCentre van Deloitte & Touche is op dit moment de meest omvangrijke ter wereld.

Door middel van een volledig gestandaardiseerde en gecentraliseerde automatisering in één zogeheten CyberCentre heeft Deloitte & Touche een solide vertrekpunt voor het aanbieden van producten en diensten op maat en binnen het directe bereik van zijn klanten.

Vitale rol
Een vitale rol in het CyberCentre wordt vervuld door InfraStruXure, APC's revolutionaire concept voor datacenterarchitectuur. Peter Uelen, Country Manager van APC Benelux: "APC InfraStruXure is een complete IT-architectuuroplossing voor de fysieke netwerkkritische infrastructuur van datacentra en serverruimtes voor bedrijven van iedere omvang. De oplossing is modulair, waarbij de componenten zodanig zijn gefabriceerd dat ze eenvoudig kunnen worden gemonteerd en geïnstalleerd. InfraStruXure zorgt niet alleen voor lagere installatiekosten, maar ook voor maximale beschikbaarheid, beperking van veiligheidsrisico's, optimaal beheersgemak, forse ruimtebesparing, sterk vereenvoudigd onderhoud en zeer flexibele uitbreidingsmogelijkheden. APC speelt met InfraStruXure in op alle vraagstukken die er in een datacenter of serverruimte spelen. Onze oplossing geeft bedrijven volledige ruimte en vrijheid om hun ICT optimaal in te richten en deze vervolgens in te zetten voor het behalen van hun businessdoelstellingen."

Gespiegeld datacenter
Deloitte & Touche behoort met 119.000 medewerkers en membership firms in 140 landen tot 's werelds grootste adviesbureaus op het terrein van accountancy, belastingadvies, consultancy en juridisch advies. Voor het leveren van een nog snellere en efficiëntere dienstverlening heeft het bedrijf zwaar ingezet op ICT. Erik Ubels, CIO van Deloitte & Touche Nederland vertelt waarom: "Een uniform, gespiegeld datacenter op één locatie zorgt voor prettige, overzichtelijke werkomstandigheden en voor meer efficiency en mogelijkheden om ons dienstenportfolio uit te breiden. Daar is het ons om te doen. Efficiënt en resultaatgericht werken, zodat je hetgeen je belooft aan klant en collega's altijd en overal kunt waarmaken. Het Cyber Centre zorgt ervoor dat we ons daarin nog verder kunnen verbeteren. Door op één locatie een gespiegeld datacentrum neer te zetten dat wordt beheerd door één team van professionals en door standaardisering heel ver door te voeren hebben we een uniek niveau van automatisering bereikt. APC heeft hieraan met InfraStruXure een grote bijdrage geleverd. Momenteel staan in de twee gespiegelde ruimtes van ons CyberCentre maar liefst 168 APC InfraStruXure-racks in slagorde opgesteld. De racks bevatten alle apparatuur en bekabeling die nodig is voor de prestaties die Deloitte & Touche wil leveren met zijn ICT, zowel intern als naar klanten toe. Dat kun je gerust gezichtsbepalend noemen."

Nieuwe standaard
Uelen is van mening dat APC met zijn InfraStruXure-concept een nieuwe standaard heeft gecreëerd voor de fysieke netwerkkritische infrastructuur van datacenters: "De modulariteit van deze oplossing heeft de toekomst. Met InfraStruXure kun je alles in één keer goed regelen: ruimtebesparing, modulariteit, beheersgemak, beschikbaarheid, enzovoort. Er is nu al enorme belangstelling voor het CyberCentre van Deloitte & Touche. Mensen begrijpen dat daar iets heel bijzonders is neergezet. Wij hebben daar met InfraStruXure een substantiële bijdrage aan geleverd." Ubels is het hier mee eens: "Dankzij InfraStruXure hebben we een fikse besparing op mankracht kunnen realiseren, de stroombeveiliging en de beschikbaarheid van onze applicaties significant verbeterd, de stabiliteit van onze systemen geoptimaliseerd, de snelheid naar de markt vergroot en de complete kantooroperatie messcherp gemaakt. We zijn tot in de lengte van jaren voorbereid op alles wat de toekomst ons gaat brengen."
---
END

---
Journalisten,