Gemeente Hengelo


---

Lelijk is geen argument

Toonbeelden van de wederopbouw in Nederland 1940-1965

Van 3 tot en met 17 september 2003 heeft de gemeente Hengelo de primeur van de door de Rijksdienst voor de Monumentenzorg samengestelde landelijke tentoonstelling "Lelijk is geen argument", met oorspronkelijke en actuele beelden van wederopbouwarchitectuur. Na de Tweede Wereldoorlog lag Nederland in puin. Met grote inzet werden verwoeste steden en dorpen weer opgebouwd en uitgebreid. De architectuur en stedenbouw van de wederopbouw is kwetsbaar, doordat het tegenwoordig vrij onbekend en ondergewaardeerd is. Vooral de toenmalige soberheid zorgt nu voor een lage waardering van de uitbreidingswijken van de jaren vijftig en zestig.

Hengelo kent vele voorbeelden van wederopbouw-architectuur. Daarom wordt de landelijke tentoonstelling aangevuld met voorbeelden van specifiek Hengelose stedenbouw uit deze periode. Een belangrijk deel van de tentoonstelling wordt gewijd aan het stadhuis, één van de voorbeelden van wederopbouwarchitectuur. Daarbij wordt aandacht geschonken aan het veertigjarig bestaan van het stadhuis, dat op 3 september 1963 feestelijk werd geopend.

De tentoonstelling is voor iedereen vanaf 3 september te bezichtigen in de centrale hal van het stadhuis. De toegang is gratis.

Collecte

Tot en met 23 augustus wordt er niet gecollecteerd. Van 24 tot en met 30 augustus 2003 collecteert ADRA Afdeling Hengelo.

Raadscommissies

De meest actuele agenda's van de raadscommissies vindt u op www.hengelo.nl, onder Bestuur/Raadscommissies.

Ruimtelijke Zaken

De commissie Ruimtelijke Zaken vergadert op dinsdag 19 augustus 2003 om 19.30 uur in de Raadzaal van het stadhuis. Op de agenda staan onder meer:

* Baggerplan stedelijk gebied gemeente Hengelo
* Inrichting Westelijk eiland Beekpark Vossenbelt
* Opknappen Prins Bernhardplantsoen

* Toepassing vrijstellingsprocedure ex art. 19 lid 1 WRO t.b.v. plan voor het bouwen, inrichten en gebruiken van 3 retailparkgebouwen met daarbij behorende infrastructurele technische bouwkundige en overige voorzieningen in deelgebied Plein Westermaat door TCN
* Het toepassen van artikel 19/19a WRO en artikel 50 lid 4 WW t.b.v. het oprichten van een appartementencomplex op de hoek van de Castorweg en de Havezatenlaan

* Ontwerp bestemmingsplan Binnenstad, deelplan Oost-Tangent (Merelweg)

* Het nemen van een voorbereidingsbesluit en toepassing artikelen 19 lid 1 ROW en 50 lid WW t.b.v. de bouw van 5 woningen aan de Oldenzaalsestraat/Gandhistraat met de daarbij behorende voorzieningen.

* Vaststellen bodembeleidsplan gemeente Hengelo
* Bouw en exploitatie van een parkeergarage aan de B.P. Hofstedestraat

* 30 km inrichting van Groot Driene

* Ontwerp bestemmingsplan Westermaat Weidehoek
* Het nemen van een voorbereidingsbesluit en toepassing artikel 19/19a WRO en art. 50, lid 4 WW t.b.v. het oprichten van een woonhuis aan de Breemarsweg 415

* Het toepassen van artikel 19/19a WRO t.b.v. het veranderen en vergroten van een werkplaats en wasplaats aan de Oldenzaalsestraat 583

* Het toepassen van artikel 19/19a WRO t.b.v. het oprichten van een woonhuis en bedrijfsruimte aan de Transformatorhof 9-11
* Prioriteitstelling 2004 toewijzing rijkssubsidie op grond van het Besluit Rijkssubsidiëring Restauratie Monumenten 1997(B.R.R.M.1997)

De commissie vergadert tevens op dinsdag 26 augustus 2003 vanaf 19.30 uur in de Raadzaal van het stadhuis. Op de agenda staan onder meer:
* Presentatie ruimtelijk plan DIT (Duurzaam Industrieterrein Twente)
* Concept nota economisch beleid

* Toekomstverkenning winkelcentrum Esrein
* Financiële bijdrage herontwikkeling Achmeapanden Olympiaplein

Maatschappelijke Zaken

De commissie Maatschappelijke Zaken vergadert op woensdag 20 augustus 2003 vanaf 19.30 uur in de Raadzaal van het stadhuis. Op de agenda staan onder meer:

* Regeling langdurigheidstoeslag

* Subsidieprogramma emancipatieactiviteiten 2003
* Subsidieaanvraag Turkse Culturele Vereniging Hengelo
* Allochtonen Programma 2003

* Tijdelijke verhoging subsidie Bureau Integratie Nieuwkomers
* Vervanging glijbaan Twentebad

* Benoeming nieuwe voorzitter Sportraad

* Evaluatie ABC-zwemmen

Strategische Projecten

De vergadering van de commissie Strategische Projecten, die plaats zou vinden op donderdag 21 augustus aanstaande, is afgelast.

Spreekrecht

Veel onderwerpen die in de commissies besproken worden, zijn ook onderwerp geweest van inspraak. Het kan zijn dat uw mening niet of onvoldoende gehoord is, of dat er geen inspraak is geweest. Of misschien wilt u uw mening nogmaals laten horen, maar nu aan de Hengelose politici.

Daarom nodigt de Gemeenteraad burgers uit om hun mening over een van de genoemde agendapunten ook mondeling kenbaar te maken aan de leden van de commissie. Dit zogenoemde spreekrecht is in principe beperkt tot 5 minuten per persoon, voorafgaand aan de bespreking van het onderwerp. Als u zich van te voren meldt bij de voorzitter van de commissie en aangeeft voor welk agendapunt u komt, dan kan de voorzitter daar rekening mee houden.

Maandelijks proefalarm

Maandag 1 september om 12.00 uur

Met ingang van 1 september 2003 worden de sirenes in heel Nederland weer iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur getest. Ook op maandag 1 september om 12.00 uur vindt een proefalarm plaats. U hoeft dus niet te schrikken als dan de sirene gaat. U kunt de bewaarkaart "Weet wat je moet doen als de sirene gaat" ophalen in de Gemeentewinkel in het stadhuis.

Balie Bestuurlijk Juridische Zaken gesloten

De balie van de afdeling Bestuurlijk Juridische Zaken aan de Reitzstraat 15 is woensdag 20 augustus gesloten.

Inloopspreekuur Woolde gesloten

Het inloopspreekuur Woolde is in de maanden juli en augustus gesloten. Het eerstvolgende spreekuur is op maandag 1 september. Het inloopspreekuur is na de vakantie op een ander tijdstip, namelijk van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Autovrije zondag

Op zondag 21 september is de jaarlijkse Autovrije Zondag. Voor deze dag is een programma met activiteiten opgesteld, waaronder een fietsroute en wandeltochten. Voor meer informatie over dit programma kunt u contact opnemen met de Natuur en Milieuraad Hengelo, telefoon 06-126 25 317. U kunt vanaf 6 september ook de vernieuwde site www.hengelo.nl raadplegen voor meer informatie over de activiteiten.

Dierenopvang De Oelerbrug open

Het kattengedeelte van Dierenopvangcentrum De Oelerbrug is 30 juni geopend. Adres: Zilverstraat 30, 7554 NH Hengelo, telefoon 074-2504046

Openingstijden


* Maandag tot en met vrijdag 13.30 tot 16.00 uur
* Dinsdagavond van 17.00 tot 19.00 uur

* Zaterdag 10.30 uur tot 12.30 uur

* Zon- en feestdagen gesloten

Opname afstandsdieren

Indien u afstand wilt doen van uw dier kunt u een afspraak maken, telefoon 074-2504046.

Meldingen zwerfdieren

Voor meldingen van zwerfdieren kunt u contact opnemen met de dierenambulance, telefoonnummer 06-52332216.

Hulp nodig bij uw administratie?

Voor de inwoners van Hengelo en omgeving die moeite hebben met hun administratie en voor inwoners vanaf

55 jaar is namens de gemeente Bureau Reken Maar opgericht. De medewerkers van Bureau Reken Maar komen bij u thuis en kunnen helpen bij: declaraties, (zorg)verzekeringen, pensioenen, persoons gebonden budget (PGB), belastingaangifte, maar ook andere zaken betreffende uw (financiële) administratie.

Aanmelden

De hulpverlening is niet helemaal gratis: er wordt een bijdrage in de kosten gevraagd van 8,50 per uur. Een jaarabonnement nemen kan ook, dan zijn de eerste twee maanden gratis. Aanmelden kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 250 33 31.

Wilt u weten of Bureau Reken Maar ook u kan helpen? Loop dan eens geheel vrijblijvend binnen tijdens ons

inloopspreekuur. Elke vrijdag om 10.00 uur bent u van harte welkom in kamer K 203 op de 2e verdieping van het

Stadskantoor boven de centrale bibliotheek aan het Burgemeester Jansenplein.

Iepziekte

Zoals bijna elk jaar is binnen de gemeente Hengelo ook dit jaar de iepziekte geconstateerd. Binnenkort begint de gemeente met het verwijderen van zieke bomen die eigendom zijn van de gemeente.

De iepziekte kan ook voorkomen bij uw eigen iepen. Vooral goudiepen lopen het risico besmet te raken. Als in een gezonde goudiep in één keer een dode tak voorkomt, is deze boom hoogstwaarschijnlijk besmet met de iepziekte. Als dit het geval is zal de boom erg snel afsterven. De mogelijkheid bestaat dat het kevertje dat de ziekte overbrengt ook andere iepen besmet.

Mocht u twijfelen aan de gezondheid van uw (goud)iep, dan kunt u contact opnemen met de sector wijkbeheer van de gemeente, telefoon 2459 459. Een medewerker van de gemeente maakt een afspraak met u om de boom te bekijken.

De ziekte komt alleen voor bij iepen en kan geen andere soorten bomen besmetten.

Oefening brandweer

Op 19, 20, 26 en 27 augustus en op 3 en 9 september van 19.00 uur tot 22.00 uur oefent de brandweer in het voormalige Heemaf pand aan de Bornsestraat. Op het terrein is dan een groot aantal brandweervoertuigen aanwezig.

Let op!

Het gaat hierbij om een oefening. U hoeft dus niet de alarmcentrale te bellen!

Inloopavond Dalmeden

In 2002 is een begin gemaakt met de planvorming voor het nieuwbouwproject Dalmeden. Het plangebied Dalmeden wordt globaal begrensd door de Dalmedenweg, de Slangenbeek en de Reimersdennenweg. In dit plangebied dienen 400 woningen te worden gerealiseerd. Het gebied zal worden ingericht als overgangsgebied tussen de stad en het platteland.

Op dit moment wordt er binnen de gemeente gewerkt aan een Nota van Uitgangspuntent. Hierin geeft de gemeente aan, waar de toekomstige uitbreiding aan moet voldoen en hoe deze er in grote lijnen uit zal komen te zien. Aspecten als water, groen, woningtypes en verkeersontsluiting zijn hierbij van belang.

Uitnodiging

Graag willen wij u kennis laten maken met onze plannen en ideeën. Wij nodigen u daarom uit voor een informatieve bijeenkomst op 27 augustus a.s. in het "Wijkcentrum Slangenbeek" aan de Straatsburg 5 in Hengelo. Van 17.00 tot 21.00 uur bent u van harte welkom om de plannen te bezichtigen. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Bestemmingsplannen

Uitwerkingsplan Vossenbelt, Broek-Noord onherroepelijk

Het plangebied wordt globaal omsloten door de Reimersdennenweg, de Deurningerstraat, Meester Molendijkweg en het perceel Reimersdennenweg 13.

Dit uitwerkingsplan heeft tot doel een woongebied te realiseren binnen genoemde straten. Het vaststellingsbesluit heeft samen met het uitwerkingsplan van 9 juli tot en met 5 augustus 2003 ter inzage gelegen. Gedurende deze termijn is geen beroep ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Evenmin is een verzoek ingediend om een voorlopige voorziening te treffen. Het vaststellingsbesluit is in werking getreden en onherroepelijk geworden op 6 augustus 2003.

Ter inzage

Het uitwerkingsplan Vossenbelt, Broek-Noord ligt ter inzage bij de afdeling Bouwen, Telgenflat 2e etage.

Bouwplannen

Lichte bouwaanvragen

Lichte bouwaanvragen zijn ingediend voor:

* Bittervoornstraat 16, veranderen en vergroten woonhuis
* Brederostraat 224, veranderen en vergroten woonhuis
* Fintstraat 1, veranderen en vergroten woonhuis
* Fintstraat 4+6, veranderen en vergroten 2 woningen
* Harderstraat 18, veranderen en vergroten woonhuis
* Harderstraat 2+10, veranderen en vergroten 2 woningen
* Harderstraat 4+14, veranderen en vergroten 2 woningen
* Kees van Baarenstraat 36, plaatsen dakkapel
* Kroeskarperstraat 60+66+74, Vossenbeltweg 2, veranderen en vergroten 4 woningen

* Palingstraat 7+27+33+37+39, veranderen en vergroten 5 woningen
* Serpelingstraat 4 t/m 10 en 14 t/m 22, veranderen en vergroten 9 woningen

Reguliere bouwaanvragen

Reguliere bouwaanvragen zijn ingediend voor:

* Bornsestraat 400, plaatsen reclamezuil

* Esrein 25, vernieuwen vloer (gedeeltelijk en intern)
* Haaksbergerstraat 123, veranderen en vergroten restaurant
* Industrieplein 3, veranderen gevel dmv nieuw tochtportaal
* Tuindorpstraat 34, oprichten appartementencomplex met een bedrijfsruimte

Ter inzage

Nadat het College van B en W over deze bouwaanvragen een besluit heeft genomen, worden deze gepubliceerd. Daarna kunt u desgewenst bezwaar indienen.

Planbehandeling en welstandcommissie openbaar

U kunt bij de planbehandeling en welstandcommissie vergaderingen aanwezig zijn. Welstand behandelt de plannen voor bouwaanvragen iedere week op dinsdagmiddag. De welstandcommissie voor de bouwaanvragen vergadert wekelijks op donderdagmiddag. Voor plaats en tijdstip en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de afdeling Bouwen, telefoon 245 96 52.

Bouwvergunningen

In de week van 4 tot en met 8 augustus 2003 is vergunning verleend voor:

* Ainsworthstraat 5, oprichten dakkonstruktie op schuur
* Berfloplein 18, veranderen en vergroten kerkgebouw
* Berlijnstraat 9, veranderen en vergroten woonhuis
* Hunzestraat 18, veranderen en vergroten woonhuis
* Louis van Tulderstraat 63, veranderen voorgevel van woonhuis
* Vechtlaan 106, veranderen en vergroten woonhuis
* Vijverlaan 5, oprichten schuur

Sloopvergunningen

In de week van 4 tot en met 8 augustus 2003 is vergunning verleend voor:

* Petroleumhavenstraat 5, slopen kantoorruimte en gedeelte opslagruimte

* Torenlaan 15, slopen loods

* Tuindorpstraat 2 - 8, slopen winkel

* Wolfkaterweg 59, slopen woonhuis

Ter inzage en bezwaar

De verleende bouw- en sloopvergunningen en de daarbij behorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Bouwen, Telgenflat, Markt 203, 2e verdieping. Belanghebbenden kunnen binnen een termijn van zes weken na de dag van verzending van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.

Informatie

De besluiten zijn genomen in de week van 4 tot en met 8 augustus 2003. Informatie over de exacte data kunt u krijgen bij de afdeling Bouwen, telefoon 2459 647.

Wet Milieubeheer

Revisievergunning

Een nieuwe, de gehele inrichting omvattende revisievergunning, als bedoeld in artikel 8.4, eerste lid van de Wet milieubeheer, is verleend aan:

* Zuivelhoeve Productie B.V., Bruninksweg 5a, voor een zuivelproductiebedrijf

Aan de vergunning zijn voorschriften en eventuele beperkingen verbonden, die nodig zijn om nadelige gevolgen voor het milieu te voorkomen dan wel zoveel mogelijk te beperken.

Ter inzage, beroep en verzoek om voorlopige voorziening

Het vergunningbesluit en andere relevante stukken liggen van 20 augustus tot 2 oktober 2003 ter inzage bij de afdeling Milieu. Het besluit treedt in werking op 2 oktober 2003, tenzij een verzoek is gedaan om een voorlopige voorziening. In dat geval kan het vergunningbesluit niet eerder in werking treden alvorens op dit verzoek is beslist.

Hoewel bedenkingen zijn ingebracht, is het besluit inhoudelijk niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp. Degenen die tijdig bedenkingen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen bedenkingen hebben ingebracht, kunnen beroep instellen tegen het besluit. Een beroepschrift verzendt u voor 2 oktober 2003 naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te 's-Gravenhage en bevat tenminste uw naam en adres, dagtekening en ondertekening, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt en de gronden van het bezwaar.

Tegelijk met het beroepschrift, maar uiterlijk tot 2 oktober 2003, kunt u de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak vragen om een voorlopige voorziening (bijv. schorsing) te treffen. Dit verzoek dient gemotiveerd te worden ingediend. Het griffierecht voor het in behandeling nemen van een beroepschrift bedraagt ( 116,-. Dit bedrag is nogmaals verschuldigd indien tevens een verzoek wordt gedaan om een voorlopige voorziening (voor rechtspersonen geldt in beide gevallen een bedrag van ( 232,-).

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling Milieu, telefoon 2459655.

Meldingen ex. artikel 8.41

Bij de afdeling Milieu liggen ter inzage de meldingen als bedoeld in de hieronder vermelde, op artikel 8.41 Wet milieubeheer gebaseerde uitvoeringsbesluiten, die ontvangen zijn van:

* Tapijt Super, Wegtersweg 20 C, in verband met het van toepassing worden van het besluit op een inrichting, bestemd voor de verkoop van tapijt en toebehoren, (Besluit detailhandel en ambachtsbedrijven milieubeheer)

* Aldi markt, Sloetsweg 240, in verband met het van toepassing worden van het besluit voor een supermarkt, (Besluit detailhandel en ambachtsbedrijven milieubeheer)

* Damhuis tweewielers, C. Langeveldstraat 8-10, in verband met het van toepassing worden van het besluit voor de verkoop en reparaties van rijwielen, (Besluit detailhandel en ambachtsbedrijven milieubeheer)

* Yeldiz Autohandel, Vosboerweg 18, in verband met het oprichten van een inrichting voor de verkoop van uitsluitend 2e hands auto's, (Besluit inrichtingen voor motorvoertuigen milieubeheer)
* Raza, Enschedesestraat 134, in verband met het van toepassing worden van het besluit voor een groothandel en detailhandel in gebruikte auto's, (Besluit inrichtingen voor motorvoertuigen milieubeheer)

De inrichtingen dienen te voldoen aan de voorschriften opgenomen in de bijlage bij de daarbij genoemde besluiten.

Ter inzage

Tegen bovenstaande meldingen op grond van de Wet milieubeheer staat geen bezwaar en/of beroep open. De meldingen met bijbehorende stukken zijn openbaar en kunt u inzien bij de afdeling Milieu, telefoon 2459655.

Kapvergunningen

In de week van 6 tot en met 13 augustus 2003 zijn kapvergunningen verleend voor:

* 1 veldesdoorn in de Reggestraat, achter huisnummer 23.
* 2 meidoorns in 't Swafert, achter huisnummer 19. Herplant: 2 bomen van een duurzame houtsoort in de maat 14/16, in het plantseizoen na de kap van de bomen.

* 1 eik in de Anna Bijnstraat, achter huisnummer 12.
* 10 meidoorns en 2 sierappels in de Aart van Leeuwenstraat, nabij huisnummer 2 tot en met 10. Herplant: 12 bomen van een duurzame houtsoort bij het reviseren van de groenvoorziening.
* 1 lijsterbes in de Jacques Perkstraat, tegenover huisnummer 56, in het pad naar de Eendengang. Herplant: 1 boom van een duurzame houtsoort in de maat 14/16 in het jaar na de kap van de boom.
* 2 berken in de Klaverstraat, nabij huisnummer 2. Herplant: 2 bomen van een duurzame houtsoort in de maat 16/18 in het plantseizoen na de kap van de bomen.

* 1 vruchtboom (appel) in de Koetsveldstraat, voor huisnummer 12. Herplant: 1 sier vruchtenboom in de maat 10/12 in het jaar na de kap van de appelboom.

Ter inzage en bezwaar

De besluiten liggen gedurende 6 weken ter inzage bij de balie van de sector Wijkbeheer, stadskantoor kamer 407. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende binnen een termijn van 6 weken na de verzending van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.

Informatie

De besluiten zijn genomen in de week van 6 tot en met 13 augustus 2003. Informatie over de exacte data kunt u krijgen bij de sector Wijkbeheer, telefoon 245 9459.

Verkeersbesluiten

30 km zone Afrikaanderbuurt

In het kader van het "Startprogramma Duurzaam Veilig" en de verbetering van de woonomgeving en verblijfsgebieden wordt voor het gebied gelegen tussen de Oude Molenweg, Drienerstraat, De Wetstraat, Wemenstraat en Oldenzaalsestraat, een 30 km/uur zone ingesteld. Deze maatregel betreft alleen de invoering van een maximum snelheid van 30 km/uur. Voor de ondersteunende maatregelen worden, indien vereist, aparte besluiten genomen.

Ter inzage en bezwaar

Het genoemde besluit ligt van 20 augustus tot 1 september 2003 ter inzage bij de dienst Stedelijk Beheer en Ontwikkeling, Reitzstraat 15, kamer 115. Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen deze termijn bezwaar maken bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo. Een bezwaarschrift dient te worden ondertekend, bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, een dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar.

Werk aan de weg

Bornsestraat

In verband met rioleringswerkzaamheden en een reconstructie van de weg is de Bornsestraat vanaf net na het kruispunt
Bornsestraat-Weideweg-Troelstraplein tot aan de Beukweg afgesloten voor alle verkeer. Het kruispunt is weer open gesteld voor verkeer.

Met ingang van 11 augustus is ook de Bornsestraat vanaf de Beukweg tot de Thiemsbrug afgesloten voor verkeer.

Geulstraat

In verband met herbestrating is de Geulstraat met ingang van maandag 11 augustus voor een periode van ongeveer 2 weken afgesloten voor het verkeer.

J.Haydnlaan

Het gedeelte van de J.Haydnlaan dat ligt tussen de Bachstraat en de Mozartlaan is in verband met een reconstructie van de weg tot ongeveer half september afgesloten voor alle verkeer. U wordt omgeleid via de Bachstraat en de Mozartlaan.

Oldenzaalsestraat

In verband met rioleringswerkzaamheden en een reconstructie van de weg is de Oldenzaalsestraat vanaf de kruising met de Bornsestraat tot aan de laad- en losplaats bij Albert Heijn met ingang van 8 september afgesloten voor alle verkeer.

Ook wordt met ingang van 8 september de Oldenzaalsestraat tussen de J. Haydnlaan en de Beethovenlaan afgesloten voor alle verkeer. De kruising met de Beethovenlaan wordt opgebroken, maar de kruising met de J. Haydnlaan blijft toegankelijk. De werkzaamheden duren tot najaar 2004.

Torenlaan

In verband met het realiseren van een nieuwe aansluiting op de Beneluxlaan is het deel van de Torenlaan dat evenwijdig loopt aan de Beneluxlaan met ingang van 5 augustus afgesloten voor alle verkeer. De verwachting is dat de werkzaamheden half september worden afgerond.

Uitslagsweg

In verband met een reconstructie van de weg en rioleringswerkzaamheden is met ingang van 5 augustus de weg afgesloten vanaf de kruising H.Leefsmastraat-Piet Mondriaanstraat tot en met het kruispunt Sloetsweg-Uitslagsweg.

Zwavertsweg

In verband met werkzaamheden uitgevoerd door de N.S. is in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 augustus de spoorwegovergang Zwavertsweg 's nachts van 23.00 uur tot 07.00 uur, of zoveel korter of langer als noodzakelijk, afgesloten voor het verkeer.

Geen gerelateerde pagina's