Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

In café De Paap staat komende woensdag 3 september het debuutoptreden gepland van de formatie Verkeerde Vrienden. In deze groep spelen diverse leden van Haagse bands die lange tijd als de veelbelovend werden gezien. Zanger Willem Bodhi was tot voor kort de frontman van de rockband Bodhi. Bassist Dave Bordeaux en gitarist Ron Knoester zijn bekend van de formatie Billy the Kid. Andere bekende gezichten in deze nieuwe band zijn percussionist Antal Steixner (Da Gaia, Labryenco, Dyzack) en saxofonist Boris van der Lek (Herman Brood, Hans Dulfer, Blues Summit). Verkeerde Vrienden combineert rockmuziek met country.

Na het debuutoptreden van deze heren betreedt de formatie Lukewarm het podium. Deze groep komt niet uit Den Haag maar heeft haar roots in Tilburg. Het concert in De Paap werd gewonnen tijdens een bandwedstrijd van de Haagse studentenvereniging Pallas Athene. Lukewarm is een kwartet dat akoestische pop-rock speelt.

De Haags Pop Podium Avonden worden om de twee weken gehouden in café De Paap en zijn bedoeld om jonge bands in de spotlight te zetten. De concerten worden georganiseerd door het programma Haags Pop Podium op Stads Radio Den Haag (92.0 fm).

Woensdag 3 september - 22.00 uur
De Paap - Papestraat 32
Toegang gratis

http://www.haagspoppodium.nl