Ingezonden persbericht

Advance Technology introduceert Tablet PC

De Tablet PC verhoogt de functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit

HEEMSTEDE, 20030903 -- Advance Technology, al meer dan 20 jaar specialist in draagbare en innovatieve producten, introduceert de Tablet PC Advance VX1400 in Nederland. De Advance VX1400 is vrijwel direct leverbaar en heeft een prijs vanaf ¤ 1.390,- excl. btw.



De Tablet PC verenigt de kracht en mobiliteit van het notebook met de gebruiksvriendelijkheid en mobiliteit van het tablet. Resultaat is een flexibel en krachtig Tablet PC die professionele gebruikers de mogelijkheid geeft om overal hun werk te doen, op een gebruiksvriendelijke manier.
De Advance VX1400 is voorzien van een 14.1" TFT-scherm. Het scherm is volledig draaibaar en kantelbaar, waardoor het met de schermzijde naar boven geklapt wordt en op het toetsenbord kan liggen. Zo ontstaat het tablet. Door middel van een styluspen is het mogelijk om te navigeren in Windows.
De VX1400 beschikt over een bijzonder zuinige VIA Antaur processor (1GHz). Deze processor is de tegenhanger van de Intel Centrino. Naast zijn zuinigheid ondersteunt deze processor ook WiFi en is uitgerust met encryptie, zodat de veiligheid van de documenten en programma's op de harddisk gewaarborgd is.
Door de in het scherm geïntegreerde antenne is de VX1400 voorbereid op Wireless Lan en Bluetooth. Een standaard netwerkaansluiting, modem en geïntegreerde camera ontbreken uiteraard niet.
Omwille van de draagbaarheid en het gewicht treft u geen floppydrive en DVD-speler in het apparaat aan. Deze zijn extern aan te schaffen. Wel beschikt de VX1400 over een 4-in-1 kaartlezer, 20Gb harddisk en 256Mb geheugen. Voldoende om alle gangbare applicaties probleemloos uit te kunnen voeren.
De Advance VX1400 heeft een bijzonder fraai design, slank en is licht in gewicht.
Er is al een Advance VX1400 vanaf ¤ 1.390,- excl. btw.
---

Advance Technology

Advance Technology, gevestigd te Heemstede, is al meer dan 20 jaar een toonaangevende onderneming die gespecialiseerd is in producten voor communicatie, mobiliteit en connectiviteit. Advance Technology beschikt over een zeer breed eigen assortiment draagbare computers, tablet PC's en mobiele oplossingen. Naast het eigen merk levert Advance Technology ook vooraanstaande merken zoals ViewSonic, Sony-, Toshiba- en HP-producten.





Ingezonden persbericht