Ingezonden persbericht

Telecom.paper lanceert nieuw vakblad Kabel & Breedband

HOUTEN, 20030903 -- Telecom uitgever en onderzoeksbureau Telecom.paper uit Houten brengt vanaf 4 september 2003 een nieuw elektronisch vakblad voor de kabelindustrie. De nieuwe uitgave "Kabel & Breedband" komt op een moment dat de sector zich sterker wil profileren als een volwassen industrie. De onderlinge verdeeldheid en klantonvriendelijkheid is naar de achtergrond en er wordt gewerkt aan een positieve perceptie bij klanten, industrie, overheid en zelfs bij de concurrentie.



Press release


Date: Number

03-09-03 2003-01



Telecom.paper lanceert nieuw elektronisch vakblad
"Kabel & Breedband"


Kabel & Breedband geeft een heldere en onafhankelijke kijk op de kabelwereld. De redactie biedt een complete nieuwsvoorziening en in haar interviews en berichtgeving geeft zij de ontwikkelingen weer binnen de bedrijven en hun invloed op de sector. Het blad is kritisch ten aanzien van de standpunten van belanghebbenden. Spraakmakende interviews zijn niet een doel op zich, maar "Kabel & Breedband" wordt een spannend platform voor industrie, media, politiek en niet op de laatste plaats voor de klant.


Het nieuwe vakblad is bedoeld voor alle bedrijven en organisatie uit de bedrijfskolom -zoals kabelmaatschappijen, content leveranciers, softwarebedrijven, adviseurs en overheden- die continu op de hoogte moeten zijn van de laatste ontwikkelingen. Maar ook voor al degene die in deze turbulente tijd hun visie en inzichten willen toetsen aan andere specialisten uit de markt. Kabel & Breedband richt zich in haar nieuwsvoorziening nadrukkelijk op de Nederlandse en Belgische markt en vult in de bladenmarkt het gat onder bestaande tweemaandelijkse uitgaven.


De nieuwe publicatie verschijnt elke 14 dagen en wordt elektronisch verspreid. Met deze frequentie en snelheid zijn we uniek ik Nederland en België. Het eerste nummer van Kabel en Breedband zal morgen 4 september worden uitgereikt aan de deelnemers van Het derde Essent Kabel Comgres in Lent. De abonnementsprijzen variëren van ¤ 175,- voor een persoonlijk abonnement tot ¤ 1.950,- voor een corporate abonnement (t/m 100 lezers). Daartussen ligt nog een business editie voor ¤ 950,- (t/m 10 lezers).


Over Telecom.paper

Telecom.paper is uitgever en onderzoeksbureau voor de telecommunicatie branche en levert real-time-news, dagelijkse en wekelijkse publicaties per e-mail, research en analyses. In onze informatievoorziening focussen wij op de telecom-, media- en internetbranche in Nederland en Europa. Ervaren researchers en analisten schrijven regelmatig research reports en analyses. Telecom.paper is in 1999 gestart en heeft in korte tijd een substantieel klantenbestand opgebouwd. Telecom.paper is uitgever van onder meer Dutch News, Mobile News, Dutch Telecom, Carrier & xDSL update, Wireless Services en European Telecom.