Ingezonden persbericht

Avondschool voor evangelisatie

De Gemeenschap Emmanuel organiseert voor het tweede achtereenvolgende jaar een wekelijkse Avondschool voor Evangelisatie. Welkom zijn alle jongeren tot 30 jaar die antwoorden zoeken op vragen die mensen stellen over geloof en kerk.

De avonden worden gevuld met gemeenschap & gebed, vorming & studie en missie & evangelisatie. Een van de hoogtepunten is een tiendaagse parochie-evangelisatie in het buitenland.

Alle deelnemers van afgelopen seizoen hebben de avondschool als zeer bijzonder ervaren. Uit de mond van Marie-Jose een van de deelnemers van vorig jaar: "Ik heb veel gehad aan het regelmatig andere jongeren ontmoeten om samen ons geloof te verdiepen. We hebben echt een band opgebouwd en ik ben door het jaar heen ook een stuk enthousiaster in m'n geloof geworden." En collega-studente Hester zegt: "Ik zou het jaar vooral aanbevelen aan mensen die hun geloof samen met andere jongeren willen verdiepen. Er is wel een portie openheid voor nodig, maar dan kun je een supergaaf jaar meebeleven."

De avondschool is iedere woensdagavond in Den Bosch (op loopafstand van het station). Voor aanmelding of meer informatie: Cyrus van Vught, telefoon (024) 322 13 71 of e-mail cvvught@yahoo.com.

=== EINDE BERICHT ===