Rotterdam Airport



Rondvluchten met VLM Airlines tijdens Wereldhavendagen 2003

Op 5, 6 en 7 september staan de Rotterdamse zee- en luchthaven weer volop in de schijnwerpers tijdens de Wereldhavendagen 2003. De Wereldhavendagen zijn al jaren een bekend fenomeen in Nederland. Jaarlijks komen ruim 400.000 bezoekers op dit evenement af. De vele activiteiten langs de kades, excursies en scheeps- en bedrijfsbezichtigingen staan dit jaar in het teken van water.

Het indrukwekkende havengebied, de veelzijdige stad en de vele activiteiten zijn dit jaar vanuit de lucht te bewonderen met een spectaculaire rondvlucht in een moderne Fokker 50 van VLM Airlines. Deze rondvluchten worden in samenwerking met Rotterdam Airport georganiseerd op zaterdag 6 en zondag 7 september 2003.

De excursie start per luxe touringcar op de Wilhelminakade in Rotterdam (Zuid), nabij de Erasmusbrug. Op Rotterdam Airport wordt na afloop van de 15 minuten durende rondvlucht een bijzondere rondleiding achter de schermen van de luchthavenverzorgd.

De kaartverkoop voor deze excursie start op 27 augustus 2003. Tickets , t.w.v. EUR 35 voor volwassenen en EUR 30 voor kinderen tot en met 12 jaar, zijn telefonisch te reserveren bij de organisatie van de Wereldhavendagen, tel. (010) 4125353.

De excursie start vanaf de Wilhelminakade in Rotterdam en duurt ongeveer tweeënhalf uur. De Wilheminakade op de Kop van Zuid is bereikbaar met tram 20, bus 66 of met de metro (halte Wilhelminaplein). Voor meer informatie over de Wereldhavendagen: www.wereldhavendagen.nl