Ingezonden persbericht

De Gerse Revolutie, 5 september, Off_Corso

Wien Gerse bloed in d'adr'en vloeit
Van vreemde smetten vrij.
Wiens hart voor muziek en dansen gloeit,
verheffen zang als wij!
De muziekdraaiers stell' met ons, vereend van zin, Met onbeklemde borst,
Het Gerse feestlied in
Voor Vaderland en Vorst, Voor Vaderland en Vorst.

Het gaat gebeuren... vrijdag 5 september in de Off_Corso: Gers, de Revolutie. Dit keer staat Gers in het teken van 'de Revolutie', de Franse wel te verstaan. Dit betekent een trip terug naar de tijd van Marie Antoinette, de bestorming van de Bastille en Lodewijk XVI. Betekent dat er op klaviermuziek de wals gedanst moet worden? Nee dat niet, maar de hele entourage zal wel de sfeer uitstralen van het geschiedde tijdperk. Heldhaftige koene mannen en schone hofdames in een grote bombastische ballroom. Da's pas Gers!!!

St. Paul
Uit het zuiden des lands, waar de Franse Revolutie nog duidelijk zijn sporen heeft nagelaten, komt St. Paul. Maarschalk van het Gerse genootschap. Zijn keuze voor de minder traditionele muziekklanken maken hem tot een niet te profeteren muziek expert.

Leroy
De levendige opgewekte en gevariëerde muziek is afkomstig van onze nestor Leroy. Op het ogenblik van de voorstelling zal deze gentleman iedereen verbazen met zijn karakteristieke interpretatie van het slagwerk.

Chezz & Deep Diggin'
Dit Gerse ensemble komt uit Utrecht in het midden van Holland, niet uit Funkytown zoals velen denken. Deze jongens hebben onvoorwaardelijke liefde voor de schone kunsten des levens.....en plaatjes draaien!

Gers 'De Revolutie'
Off_Corso
Vrijdag 5 september
23:00 - 05:00
entree: ¤ 10
Info: www.off-corso.nl