Gemeente Amersfoort

Nieuw asfalt voor kruising Stadsring / Flierbeeksingel: verkeer stadinwaarts wordt omgeleid

datum: 2 september 2003

Op vrijdag 5 september wordt de noordzijde van de kruising Stadsring/Flierbeeksingel geasfalteerd. In verband daarmee is de kruising van woensdag 3 tot en met vrijdag 5 september afgesloten voor verkeer stadinwaarts. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Verkeer vanaf de Scheltussingel wordt omgeleid via de Van Randwijcklaan, Ringweg Kruiskamp en dan via de Hogeweg terug naar de Stadsring.

Verkeer vanaf de Van Randwijcklaan kan niet linksaf de Columbusweg op. Daarom wordt dat verkeer naar de Scheltussingel geleid waar het via de Liendertseweg, Ringweg Kruiskamp en de Hogeweg richting Stadsring kan.

Meer informatie
De uitvoeringstekeningen van het werk aan de Stadsring liggen ter inzage bij Stadsinformatiecentrum De Observant, Stadhuisplein 7 en bij het wijkmeldpunt Binnenstad, Kortegracht 24. Voor meer informatie over de uitvoering van de reconstructie is de Servicetelefoon bereikbaar, tel. 033-469 48 69.

Amersfoort timmert aan de weg
Het werk aan de Stadsring is onderdeel van 'Amersfoort timmert aan de weg'. In korte tijd wordt een flink aantal toegangswegen van Amersfoort opgeknapt en opnieuw ingericht. Dat is heel hard nodig. Omdat de kwaliteit van de wegen erom vraagt maar ook omdat Amersfoort erg hard groeit. Aanpassingen zijn nodig om een snelle afwikkeling van het verkeer te kunnen blijven garanderen.
In 2003 en 2004 vindt er een piek plaats in het werk aan de wegen. Om overlast te beperken, zijn de afzonderlijke wegen zorgvuldig op elkaar afgestemd. Zo blijft de stad ook tijdens het 'timmeren' gewoon bereikbaar.

Voor actuele informatie over stremmingen en omleidingsroutes in de stad, zie 'timmeren aan de weg' op www.amersfoort.nl.