Gemeente Enschede

Sportinfomarkt in winkelcentrum Zuid op 5 en 6 september.


Enschede, 03-09-2003

Sportverenigingen presenteren zich aan het publiek.

Op 5 en 6 september organiseert de afdeling Sportactivering van de Gemeente Enschede, in samenwerking met de ondernemers van winkelcentrum Zuid, een sportinfomarkt. Tijdens de markt informeren verschillende sportverenigingen bewoners van met name Enschede-Zuid over de vele sportmogelijkheden in de wijk.

Verdeeld over de twee dagen, presenteren 17 verenigingen zich aan het publiek. Via tal van demonstraties laten ze zien wat ze te bieden hebben. Zo kunnen belangstellenden onder andere kennis maken met sporten als schaatsen, aikido, wielrennen, showdance, bowls, taekwondo, gymnastiek en sporten voor mensen met een handicap. Op vrijdag 5 september om 16.00 uur opent stadsdeelmanager Zuid Mark Verhijde de markt die dan tot 21.00 uur toegankelijk is. Op zaterdag is de markt geopend van 11.00 tot 16.00 uur.
Ter afsluiting van de markt reikt wethouder van Sport Joop Hassink op zaterdag om 16.00 uur prijzen uit aan de drie verenigingen die zich het beste gepresenteerd hebben aan het publiek. De prijzen worden beschikbaar gesteld door de winkeliersvereniging.
---

Gepubliceerd op 03-09-2003 © Copyright gemeente Enschede Naar