Gemeente Almelo

Huldiging van John Sprukkelhorst en Susik Avedis, medaillewinnaars bij de Special Olympics

Op vrijdagavond 5 september 2003 worden de Almeloërs John Sprukkelhorst en Susik Avedis in het stadhuis van Almelo door het gemeentebestuur gehuldigd, in aanwezigheid van hun medespelers Wilco Brunsveld uit Lochem en Marina van der Zee uit Zutphen.

Om 18.45 uur vertrekken de vier medaillewinnaars per open koets vanaf het mr. Siebelinkhuis (Stichting De Klup), Berlagelaan 2 te Almelo naar het Stadhuis via de volgende route:
Berlagelaan - Willem de Clercqstraat - Egbert ten Catelaan Wierdensestraat Westerstraat - De Werf - Klara Zetkinstraat Rosa Luxemburgstraat Het Baken Stadhuisplein.

Om 19.00 uur worden de medaillewinnaars op het bordes van het stadhuis welkom geheten door burgemeester Knip en de wethouder van sportzaken, de heer Van Broekhoven.
Daarna vindt tot ca. 20.00 uur in het stadhuis de huldiging plaats, waarna de medaillewinnaars per open koets weer richting mr. Siebelinkhuis vertrekken.
Familie, persoonlijke vrienden, leden van de tafeltennisclub De Trefhoek en van de Stichting De Klup en overige bekenden van John en Susik zijn uitgenodigd voor deze huldiging.

Gewonnen medailles
Bij de Special Olympics World Summer Games 2003, de Olympische zomerspelen voor mensen met een verstandelijke beperking behaalde John Sprukkelhorst een gouden medaille bij tafeltennis dubbel, samen met Wilco Brunsveld en een bronzen medaille bij tafeltennis enkel. Susik Avedis behaalde een zilveren medaille bij tafeltennis dubbel, samen met Marina van der Zee. Bij het enkelspel behaalde Susik de vierde plaats.
Susik en John kwamen uit voor tafeltennisclub De Trefhoek.