KNWV

4/9/2003
WEDSTRIJDZEILEN - BENNEKOM DOOR NAAR HALVE FINALE DELTA LLOYD
NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP MATCHRACEN

Ewoud van Bennekom en zijn team plaatsten zich als eerste voor de halve finale van het Delta Lloyd Nederlands Kampioenschap Matchracen ten koste van Bart van Breeschoten.

Van Breeschoten nam in de eerste race meteen na de start een
voorsprong. Van Bennekom kwam snel dichterbij en kon Van Breeschoten uiteindelijk vlak voor de finish inhalen en daarmee zijn overwinning verzilveren.

In de tweede race probeerde Van Breeschoten wederom snel afstand nemen van Van Bennekom. Door veel risico's te nemen leek dit te lukken. Maar vanwege zijn hoge snelheid maakte hij een wending die de scheidrechter bestrafte met een penalty. Dit kostte hem uiteindelijk de zege.

Van Bennekom verzeilt de halve finale van het Delta Lloyd Nederlands Kampioenschap Matchracen op vrijdag 5 september a.s. om 17.00 uur tijdens de HISWA te Water in IJmuiden.
Van Bennekom was op 31 juli 2003 Delta Lloyd Provinciaal Kampioen Matchracen Flevoland - Overijssel geworden, waarmee hij een
kwartfinale plaats in het Delta Lloyd Nederlands Kampioenschap Matchracen bemachtigde. Van Breeschoten had hetzelfde bereikt in de provincie Limburg en Gelderland op 7 augustus 2003 in Giesbeek.

www.deltalloyd.nl/matchracen

Postbus 85393 · 3508 AJ Utrecht · Tel.: 030-6566550 ·
info@watersportverbond.nl