Gemeente Leiden

Van boerenmarkt tot openluchtconcert

Publicatiedatum: 5 september 2003

Ook dit jaar staan de Open Monumentendagen weer bol van de activiteiten. Wie wil, kan twee dagen lang een vol programma volgen. Centraal punt is opnieuw het Stadhuis.

OPEN MONUMENTENDAGEN - Op beide dagen is het Stadhuis de kern van alle bedrijvigheid. Hier kunt u informatie vragen aan leden van het Comité Open Monumentendagen Leiden. Bovendien is in de Burgerzaal een uitgebreide markt waar culturele organisaties zich presenteren. Helemaal in de sfeer van het thema van dit jaar kunt u in het Atrium een boerenmarkt bezoeken en diverse producten proeven.

Als u meer wilt weten over het stadhuis zelf, dan kunt u zich laten rondleiden door de Leidse raadsleden. Zij geven een kijkje achter de schermen.

Het programma in en rond het stadhuis kunt u hier downloaden. Het programma is een PDF-bestand, 112 Kb groot. Om PDF-bestanden te kunnen lezen of afdrukken, heeft u Acrobat Reader nodig. Op de website van Adobe vindt u meer informatie over PDF-bestanden.

Duik in de geschiedenis

Als u helemaal in de Leidse geschiedenis wilt duiken, beperkt u zich natuurlijk niet tot de Waag en het Stadhuis. In de hele stad zijn bijzondere dingen te beleven. Heeft u altijd al eens de Pieterskerk willen beklimmen? Bent u benieuwd hoe een openluchtconcert in de Leidse Hout klinkt? Heeft u een fascinatie voor het vakmanschap van ambachtslieden? Of voor archeologie? Op de Open Monumentendagen kunt u uw nieuwsgierigheid bevredigen.

Deze pagina is gewijzigd op 4-09-2003