Ingezonden persbericht


Infraview sluit Sentinel-contract met Nexlink S.A.

Hilversum, 5 september 2003

Infraview Solutions B.V. distributeur van het Intrusion Prevention Systeem (IPS) 'Sentinel' van EcoNet.com kondigde vandaag aan dat de eerste klant in Europa een feit is. De Zwitserse internet service provider Nexlink S.A. en Infraview hebben op 26 augustus jongstleden een overeenkomst getekend waarin gedurende het komende jaar Nexlink S.A. de managed security service op basis van de appliance Sentinel zal afnemen.

Oliver Schatt, Chief Technology Officer van Nexlink S.A., zegt: "Gedurende de pilot bleek reeds snel dat Sentinel ons veel goeds zou kunnen brengen. In de eerste 24 uur werden 2.500 aanvallen vanaf het internet onderschept. De 24/7 managed security service, het 'Sentinel Warning System' en de wetenschap dat er vanuit het Sentinel commando centrum in Dallas (Texas, USA) continue meegekeken wordt, hebben ons doen besluiten voor Sentinel te kiezen."

Michel Ham, Managing Director van Infraview Solutions, verklaarde:" Wij zijn zeer content met de overeenkomst met Nexlink S.A.. Men onderkende al snel dat met een Intrusion Prevention systeem als Sentinel men de beveiligingsgraad eenvoudig en tegen acceptabele kosten zou kunnen verbeteren. De hoeveelheid tijd die men kwijt was met het analyseren van de aanvallen en het schrijven van de benodigde rules om toekomstig kwaadwillend verkeer uit te sluiten is na twee weken pilot reeds tot een minimum terug gelopen. Verder zijn wij zeer verheugd te constateren dat Sentinel zich in korte tijd bewijst als oplossing."

'Sentinel' van Econet.com is een 'Intrusion Prevention' systeem dat de open poorten in een firewall beveiligd met behulp van AP-Core Technology® (Active Packet Correlation) en het netwerk 'onzichtbaar' maakt voor hackers d.m.v. Network Cloaking® technologie. De appliance wordt tussen de WAN router en voor de Firewall geplaatst. 'Sentinel' wordt op basis van een 'managed security service' aangeboden en is als zodanig prijstechnisch ook haalbaar voor kleinere organisaties. Meer informatie over Sentinel is te vinden via

Over Nexlink S.A. ()

Over Infraview Solutions B.V. ( )

Infraview Solutions B.V., kantoorhoudende te Hilversum, Nederland biedt IT Infrastructure Management oplossingen aan organisaties in Nederland, Belgie en Luxemburg. Infraview is distributeur van Unified Insight, Enterprise Insight en Asset Insight de IT asset management oplossingen van Tangram Enterprise Solutions Inc. (USA); SiteScale (web) user experience van MCG Software (DK); Sentinel (IPS) van EcoNet.com (USA). Infraview begrijpt de behoefte van organisaties in het huidige economische klimaat op het gebied van het managen van IT en stelt zich ten doel haar klanten te voorzien van werkende oplossingen.
Voor meer informatie over Infraview Solutions of bovengenoemde oplossingen kunt u bellen met Michel Ham +31(0) 35 64 62 682 of stuur een e-mail naar michel.ham@infraview.nl .

Infraview Solutions

Michel Ham
Managing Director

T: +31(0)35 64 62 682
F: +31(0)35 64 62 706
M:+31(0)6 2905 1048
I: http://www.infraview.nl
E: michel.ham@infraview.nl