Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe



Datum: 5 sept. 2003


P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE



5 sept. 2003



Politie Epe gaat tijdelijk verhuizen


Het politieteam van Epe gaat wegens verbouwing tijdelijk verhuizen naar een pand aan de Beekstraat in Epe.Het huidige bureau aan de Heerderweg wordt verbouwt en zodanig ingericht dat het politieteam haar werk op de begane grond kan verrichten terwijl een recherche-unit van het politiedistrict NW Veluwe op de bovenverdieping wordt gehuisvest. De recherche-unit was al tijdelijk ondergebracht in een pand in Wezep.
Het politieteam verhuist maandag 15 september as naar het pand aan de Beekstraat nr. 29, tegenover de Lohuizerweg, waar voorheen een architectenbureau en recentelijk een accountantskantoor was gehuisvest. De verbouwing zal naar verwachting een half jaar in beslag nemen, zodat de politie medio februari 2004 weer terug kan naar de Heerderweg.
Alle telefoon- en faxnummers blijven hetzelfde.
Voor informatie en het maken van afspraken kan men bellen 0900-8844
Bij ongevallen, spoed, onraad en heterdaad altijd bellen met : 112



Verhuisdatum


Op de dag dat de politie verhuist (maandag 15 september) is er die dag wel politie op straat beschikbaar. Voor het doen van aangiften en andere niet spoedeisende zaken kan men in de ochtenduren terecht op het politiebureau in Heerde aan de Zwolseweg. Dinsdag 16 september is het politiebureau aan de Beekstraat in bedrijf.



Van het tijdelijke pand aan de Beekstraat is een foto bijgevoegd.
De foto is vrij van rechten en beschikbaar voor publicatie



Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top




038-375 10 50
---- --