Ingezonden persbericht


Persbericht

Als eerste 'bewoner' heeft Léon Damesmode op het nieuwe bedrijventerrein Nieuw-Vennep Zuid (±15 minuten van het WFC) een schitterend nieuw hoofdkantoor neergezet waarin alle centrale bedrijfsactiviteiten, tot nu toe over meerdere locaties verspreid, bijeengebracht worden. Dit nieuwe gebouw is een blikvanger, spraakmaker, en trendsetter in-één.

Bij de opzet van dit nieuwe bedrijventerrein werd voor de eerste keer in Nederland uitgegaan van een gezamenlijk ruimtelijk element, dat alle hier te verrijzen gebouwen met elkaar zal verbinden en tot een visuele eenheid maakt. Dit integrerende element, een rode bakstenen muur van 7.5 meter hoog, die langs het hele terrein loopt, is op een inventieve, vanzelfsprekende manier in ons nieuwe gebouw verwerkt, onder andere door er twee panoramische balkons op aan te brengen, en door de bovenste twee verdiepingen, waar de showroom en de stylingroom zich bevinden, zeg maar gerust het hart van ons bedrijf, er als het ware als een periscoop bovenuit te laten torenen. Dit bij wijze van symbool van de mode filosofie die ons zoveel succes bracht: altijd de blik vooruit, maar met beide benen op de grond. Alert, maar nuchter. Leon Damesmode omvat nu 25 vestigingen in grote en middelgrote steden door heel Nederland. In totaal 150 medewerkers zetten zich in voor onze klanten, die bij Leon altijd centraal staat. Een cliché, zegt u? Zeker, het wordt vaker beweerd, maar bij Léon maken we er ook echt werk van. Onze collectie is belangrijk, maar waar het bij ons uiteindelijk om draait is onze klant: de zelfstandige, moderne vrouw, met gevoel voor stijl, kwaliteit en service. Of zoals wij haar graag noemen (de wortels van ons bedrijf liggen tenslotte in het Franstalige Brussel): La Femme En Vogue. Háár wensen, háár behoeften, háár prioriteiten zijn het uitgangspunt. Het streven van Leon is om hier zoveel mogelijk aan tegemoet te komen, en in alle bescheidenheid, maar toch ook met enige trots, menen wij dat we daar in negen van de tien gevallen in slagen. Leon was bijvoorbeeld een van de eerste modeketens die een Klantenkaart introduceerde, in 1995, die ons in staat stelt onze klanten gericht, op basis van een specifiek profiel, met onze service van dienst te zijn. Deze kennis van onze klanten plus een flexibele, platte bedrijfsstructuur zorgen ervoor dat wij snel en adequaat kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen, zowel modieus gezien als op het gebied van retail en dienstverlening.

Ziedaar de ingrediënten van het succes van Léon, dat wij met de opening van dit nieuwe, stijlvolle bedrijfspand bezegelen. Waar wij overigens niet op onze lauweren gaan rusten om naar de vliegtuigjes aan de hemel te staren, maar met hernieuwde kracht voortgaan om ons succes te continueren.

Het Léon-verhaal gaat door, maar voortaan vanaf:
Pesetaweg 37
2153 KJ Nieuw-Vennep.
Tel : 0252-629730
Fax: 0252-629735
www.leon-mode.nl

---- --