FloraHolland, v/h Bloemenveiling Holland

Nieuwe Cymbidiumcatalogus Bemiddelingsbureau (05-09-03)

Cymbidiumaanbod nu ook virtueel beschikbaar

FloraHolland presenteert de nieuwe Cymbidiumcatalogus, 'Romantic Cymbidium'. Deze bevat nieuwe arrangementen van verpakte Cymbidium. De arrangementen zijn ingedeeld naar feestdagen en gelden voor het seizoen 2003/2004.

De catalogus toont het nieuwste aanbod van twee vooraanstaande cymbidiumkwekers van FloraHolland: Orient Orchid (Kroes) en Prins Orchidee. Met de arrangementen wordt ingespeeld op speciale gelegenheden zoals Kerstmis, Valentijn, Pasen, moederdag, Allerheiligen en Halloween. De catalogus is niet alleen beschikbaar op papier, maar ook op CD-rom en via de site www.romantic-cymbidium.com. Bij de catalogus zit een CD-rom. Op de CD-rom en de website kunt u gericht zoeken op feestdagen en specifieke arrangementen. Op de website is ook te zien of de arrangementen nog leverbaar zijn.

Op de CD-rom en de website staat alle informatie in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Pools, Tsjechisch en Russisch. Klanten kunnen ook een brochure op maat bestellen met een selectie van het aanbod eventueel per feestdag en/of kweker. Ook hebben klanten de mogelijkheid de foto's van de arrangementen en/of de pagina's vanaf de CD-rom en website te downloaden om hun eigen brochure samen te stellen. Daarnaast kunnen zij de foto's gebruiken ter ondersteuning van bijvoorbeeld een presentatie.

Cymbidium is een top 10 product voor FloraHolland. De markt van verpakte Cymbidium zit in de lift. Afgelopen feestdagen (2003) is een omzetstijging van ruim 13 procent gerealiseerd. Daarnaast is het marktaandeel van deze productgroep van FloraHolland bijna 7 procent gestegen tot ruim 80 procent.

Het Bemiddelingsbureau van FloraHolland levert verkoop- en inkoopbemiddelingsdiensten aan kwekers en kopers van sierteeltproducten. Het Bemiddelingsbureau is actief op Naaldwijk, Rijnsburg, Bleiswijk, ZON, Eelde en Boskoop en bouwt aan een intensieve relatie met kwekers en kopers.

Voor bestellingen van de catalogus 'Romantic Cymbidium' kan contact worden opgenomen met Sandra Bakker, Daghandelspecialist, T 0174-63 57 00.