Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Oldenzaal, 9 september 2003

Pasfoto's in de portemonnee binnenkort voorbij.

Maak van je mobiele telefoon een fotoalbum!

Revolutionair nieuwtje!!

Oldenzaal DENDA Multimedia b.v. komt als eerste in Nederland met de Your Picture applicatie. Deze applicatie is speciaal ontworpen om foto s op eenvoudige wijze naar de mobiele telefoon te downloaden.

DENDA Multimedia introduceert op 5 september de Your Picture applicatie. Deze applicatie maakt foto s mobiel. Digitale foto s kunnen van de harde schijf van een PC, een CD-ROM, een digitale camera of van een scanner afkomstig zijn. Foto s kunnen op eenvoudige wijze als kleuren logo naar de mobiele telefoon gedownload worden. Zo creëert men een eigen fotoalbum op de GSM. De foto s kunnen bekeken, gearchiveerd of naar vrienden of familie verzonden worden. Hiermee geeft de gebruiker een persoonlijk tintje aan zijn GSM. Tevens wordt het nu mogelijk om een fotoalbum aan te leggen op je GSM als vervanging voor de foto s in de portemonnee.

De applicatie is geschikt voor gebruikers van toestellen van de nieuwste generatie mobiele telefoons. Deze dienst wordt aangeboden op www.beltonen.nl. Voor een preview van Your Picture-kraskaart ga naar www.beltonen.nl/Pers/YourPictureKraskaart.pdf.

Over DENDA Multimedia b.v.

DENDA Multimedia b.v. uit Oldenzaal is inmiddels al weer jarenlang actief als uitgever van diverse innovatieve multimediaproducten in de entertainment- en infotainmentsector. Sinds enkele jaren is DENDA ook actief als uitgever van mobiele content en is hierin inmiddels marktleider in Nederland.

DENDA ontwikkelt deze producten zelf en in samenwerking met technologie-partners, en brengt ze via een doortastende marktbenadering onder het eigen DENDA-label en via het zogenaamde white label affiliate model op de markt. De volgende klanten gebruiken o.a de mobiele applicaties van DENDA: Sony music, Universal music, RTL, Yorin, Skyradio, Belcompany, Bart Smit.

Noot aan de redactie:

Voor verdere achtergrondinformatie over de Your Picture-applicatie kunt u terecht bij:

Niels Menko, Directeur DENDA Multimedia b.v. tel. (0541) 570 200 of via menko@denda.com

Marjolein Leurink-Wissink PR en Sales, DENDA Multimedia tel.nr.: 0541-570206 of e-mail: marjolein@denda.com