BNN

>

PERSBERICHT

Hilversum, 5 september 2003

BNN biedt iedereen de kans om een weblog te beginnen

Vanaf september kan iedereen die dat wil via www.bnn.nl gratis een eigen weblog beginnen. Een weblog is een persoonlijke site waarop de zogenaamde logger commentaar geeft of vertelt over zaken die hem of haar zijn opgevallen op internet of in het nieuws. Varianten van de weblogs zijn reislogs en lifelogs.

BNN maakt het nu heel makkelijk om zo'n eigen online dagboek aan te maken. Geen gedoe met lastige codes; slechts een paar klikken op de muis en je kunt je verhaal kwijt op internet. Het bijhouden van een weblog is binnen BNN erg populair. Radiopresentatoren Jeroen Kijk in de Vegte, Marcoen Hopstaken en Astrid de Jong houden al enige tijd een log bij.

Het gaat erg goed met de BNN internetsite. Gemiddeld heeft de site 280.000 bezoekers per maand. Deze bezoeker bekijkt gemiddeld 6 pagina's per bezoek en doet daar gemiddeld 60 seconden per pagina over. Bovendien weet de BNN doelgroep feilloos de site te vinden. Ruim 58% van de bezoekers van www.bnn.nl is namelijk tussen de 17 en de 27 jaar.



BNN