Hans Huis in 't Veld verlaat DHV



Bestuursvoorzitter Hans Huis in 't Veld (1947) verlaat DHV wegens benoeming tot voorzitter Raad van Bestuur van TNO. Renko Campen is benoemd tot opvolger.

Raad van Commissarissen: "Felicitaties voor Hans, benoeming ook eervol voor DHV"
Voorzitter ir. J.C. Huis in 't Veld (1947) van de Raad van Bestuur van DHV zal deze organisatie verlaten in verband met zijn voorgenomen benoeming per 1 november a.s. tot voorzitter van de Raad van Bestuur van de Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek TNO.

Hij is door de Ministerraad voorgedragen als opvolger van de heer ir. J.A. Dekker, die als bestuursvoorzitter van TNO met pensioen gaat. De feitelijke benoeming vindt plaats door middel van een Koninklijk Besluit.
"Deze voordracht is een grote eer voor onze bestuursvoorzitter waarmee ik hem dan ook van ganser harte namens de Raad van Commissarissen én namens heel DHV feliciteer", aldus president-commissaris Hans Zwarts van DHV in een eerste reactie. "Tevens zegt het iets over de reputatie van DHV als geheel. We kunnen daarom als DHV trots zijn op deze benoeming, al betreur ik het natuurlijk zeer dat Hans Huis in 't Veld ons gaat verlaten. Hij heeft een essentiële bijdrage geleverd aan het uitdragen van de naam en faam van DHV, waarbij vooral zijn rol als bruggenbouwer tussen verschillende publieke en private partijen zeer gemist zal worden."
De heer Huis in 't Veld was vanaf 1995 voorzitter van de Raad van Bestuur van DHV.

Opvolging
De Raad van Commissarissen heeft besloten ir. R.G. Campen (1946) met ingang van 1 oktober 2003 te benoemen tot voorzitter van de Raad van Bestuur van DHV. De heer Campen is sinds 1972 werkzaam bij DHV en sinds 1995 lid van de Raad van Bestuur. Van 1998 tot eind 2003 is hij tevens voorzitter Algemeen Bestuur ONRI - Organisatie van advies- en ingenieursbureaus.