HOGESCHOOL INHOLLAND

INHOLLAND Select Studies lanceert nieuwe naam

Persbericht

5 september 2003

INHOLLAND Select Studies lanceert nieuwe naam

ROTTERDAM - KBK Hogeschool heet sinds 1 september 2003 INHOLLAND Select Studies. De officiële lancering van die nieuwe naam vindt plaats op vrijdag 5 september 2003, in de Kuip te Rotterdam. Tijdens deze launch wordt tevens het collegejaar 2003/2004 ingeluid, onder het thema 'studeren bij INHOLLAND Select Studies is topsport'. Gastsprekers zullen speechen over de naamswijziging, de Rotterdamse cabaretier en dichter Jules Deelder zal op ludieke wijze aandacht besteden aan het dagthema.

De naam INHOLLAND Select Studies is bewust gekozen. De particuliere hogeschool wil topproducten leveren. Kiest een student voor studeren bij INHOLLAND Select Studies, dan kiest hij voor een korte, intensieve en praktijkgerichte opleiding, maar ook voor een kleinschalige leeromgeving. Deze kleinschaligheid uit zich in het totale aantal studenten, de groepsgrootte en het informele karakter van de school. Dit alles gecombineerd met kwaliteit en persoonlijke aandacht levert de ingrediënten voor een optimaal studieresultaat. INHOLLAND Select Studies verwacht inzet, creativiteit en doorzettingsvermogen van haar studenten. Want studeren is topsport, zeker bij INHOLLAND Select Studies.

INHOLLAND Select Studies is een erkende particuliere hogeschool en biedt intensieve (twee- en driejarige) hbo-opleidingen aan in voltijd, deeltijd en duale vorm. Op dit moment studeren ruim driehonderd studenten bij INHOLLAND Select Studies. Zij volgen opleidingen in de domeinen Journalistiek, Marketing & Communicatie, Management, Financieel Management en International Business. INHOLLAND Select Studies maakt deel uit van Holding INHOLLAND, een honderd procent dochter van Hogeschool INHOLLAND.

Kijk voor meer algemene informatie over INHOLLAND Select Studies op www.SelectStudies.nl

einde persbericht

Noot voor de pers:
De pers is van harte uitgenodigd dit evenement bij te wonen. Het programma start om 14.00 uur in de Maracana-Zaal in het Feijenoord Stadion 'de Kuip', Van Zandvlietplein 1 in Rotterdam. het officiële gedeelte begint om 14.30 uur waarna er om 16.00 uur een borrel zal zijn.

Voor meer informatie kunt u bellen met: Donatello Piras, persvoorlichter Hogeschool INHOLLAND. Tel. 010 439 9941 of 06 54 980998 of E-mail: Donatello.Piras@INHOLLAND.nl. Of met Paul Trienekens, woordvoerder INHOLLAND Tel. 06 2184 1140.


04 sep 03 19:00