BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 2 september 2003

LUST FOR LIFE: BNN 5 JAAR EN NOG LANG NIET KLAAR

Op zaterdag 6 september presenteert BNN haar maandelijkse clubavond Lust for Life vanuit Hotel Arena TONIGHT. De maand september staat in het teken van BNN 5 jaar en nog lang niet klaar.

Om deze verjaardag in stijl te vieren hebben we onze eigen Ruud de Wild, Disco Twins en Captain F. gevraagd om de lekkerste disco te draaien. DJ's Dimitri en Kevin & Rogor zorgen voor de swingendste house en ook VJ's Joris & Efrat zijn weer van de partij.

Het feestje in Hotel Arena TONIGHT is die nacht ook te beluisteren op 3FM. Tussen 01.00 uur tot 04.00 uur doet het BNN radioprogramma Dancetination Live verslag van de Lust for Life clubavond.

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseert BNN de clubavond Lust for Life. Tijdens deze avond is er aandacht voor muziek, dans en visueel vermaak. Uniek aan deze avonden is het avondvullende programma met verrassende elementen zoals cabaret, modeshows en exposities. Naast de gebruikelijke programmering is er altijd een thema aan de avond verbonden. Op 4 oktober vindt de volgende clubavond van BNN plaats.

Kaarten voor Lust for Life zijn te koop voor 12,50 euro bij de Ticketservice en bij Hotel Arena TONIGHT. De zaal gaat open om 22.00 uur.

Voor meer informatie en beeldmateriaal, BNN Communicatie: Marion van Dam, tel.: 035-6555333. e-mail: marion.van.dam@bnn.nl