Politie Noord- en Oost Gelderland

District IJsselstreek

6 en 7 september 2003

Twello - Vechtpartij
Voor de tent op het Marktplein ontstond op 6 september rond 1.20 uur door onbekende oorzaak een vechtpartij. Een 34-jarige man uit Deventer werd geslagen door een onbekende en raakte lichtgewond. Na behandeling door ambulancepersoneel kon hij weer naar huis. Er werd niemand aangehouden. De volgende avond, 6 september om 22.25 uur, werden bij de ingang van de feesttent twee mannen aangehouden in verband met bezit van drugs. Een van de mannen bleek alleen hasj en weed bij zich te hebben voor eigen gebruik. De ander, een 22-jarige man uit Cuijk, had enkele xtc-pillen bij zich en kreeg een proces verbaal.

Voorst - Ongeval
Een 47-jarige man uit Haarlem raakte gewond bij een eenzijdig ongeval. Hij reed op 5 september rond 18.20 uur op een motor op de Kneuterstraat toen hij in een bocht ten val kwam. De man werd met rug- en schouderklachten overgebracht naar het ziekenhuis. Hij had dezelfde dag zijn motorrijbewijs gehaald.

Zutphen - Diefstal
Op 5 september ontstond er tussen 4.00 en 5.00 uur brand in een boot en trailer in de Halvemaanstraat. Vermoedelijk gaat het om brandstichting. De schade is aanzienlijk.

Einde bericht

Voor informatie:
Andrea Jansen, 06-23978827. Indien er vandaag nog bijzonderheden zijn, volgend deze later.