Gemeente Westerveld

19-8-2003
Inspraakavond gemeentelijke welstandsnota

Op woensdagavond 10 september 2003 wordt van 20:00 tot + 22:00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis een inspraakavond over de nieuwe gemeentelijke welstandsnota gehouden.

Het welstandstoezicht zal op 1 juli 2004 veranderen. Vanaf dat moment worden alle grotere bouwplannen door de welstandscommissie getoetst aan de welstandsregels die door de gemeente zelf zijn opgesteld in de welstandsnota. De kleinere bouwwerken worden vanaf dat moment door de medewerkers van de gemeente getoetst aan de zogenoemde loketcriteria, die ook in de welstandsnota zijn opgenomen.

Op de inspraakavond wordt een korte inleiding gehouden over het ontstaan van het nieuwe welstandstoezicht. Hiernaast wordt aan de hand van voorbeelden inhoudelijk over de welstandsnota gesproken en kan er over het welstandstoezicht in het algemeen worden gediscussieerd. Hiernaast zullen alle conceptstukken ter inzage liggen.

Iedereen is welkom! U bent welkom zonder aanmelding. Meldt u zich wel aan dan krijgt vooraf informatie thuisgestuurd. Aanmelden kan op de volgende manieren:

* Telefonisch: (0521) 349 414.

* Per e-mail: bouwen@gemeentewesterveld.nl