Ingezonden persbericht

Nieuwe senior consultant bij Interbrand Zintzmeyer & Lux

Amsterdam, 10 september 2003 - Interbrand Zintzmeyer & Lux in Amsterdam heeft een nieuwe specialist in dienst genomen. Olivier de Groot gaat aan de slag als senior consultant.

Olivier de Groot is geen onbekende voor Interbrand Zintzmeyer & Lux (IBZ&L). Van 1989 tot 1991 werkte hij al voor het bureau in Zürich voor BMW en Lufthansa. Ook werkte Olivier twee jaar op de marketingafdeling van BMW AG in München en als manager corporate marketing en communicatie bij Rolls-Royce AeroEngines in Duitsland. Na voltooiing van de studie Master of Science in industrial management ging hij aan de slag bij Total Identity in Amsterdam. Aansluitend zette Olivier zich als manager operations in voor Exhibits International in Amsterdam.

Interbrand Zintzmeyer & Lux
Interbrand Zintzmeyer & Lux is al meer dan twintig jaar één van de toonaangevende Europese corporate identity bureaus. IBZ&L begeleidt corporate- en brand-identitytrajecten. Van evaluatie over creatie tot waardegestuurd merkmanagement. De merkenspecialisten behartigen de belangen van gerespecteerde opdrachtgevers als BMW, Deutsche Telekom, TUI, luchthavenmanager Fraport, de Zwitserse Posterijen, Atos Origin, Rabobank en T-Mobile. IBZ&L is met meer dan tweehonderd medewerkers vertegenwoordigd in Amsterdam, Hamburg, Keulen, München en Zürich en maakt onderdeel uit van het wereldwijde Interbrand Netwerk. Bekijk voor meer informatie onze websites: http://www.interbrand.ch en http://www.brandchannel.com.

Een foto van Olivier de Groot kunt u op onderstaande locatie vinden: http://www.persinfo.nl/Detail.asp?soort=Beeld&ID=1156

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Maurits Blok
Telefoon: 020 487 40 00
Fax: 020 669 72 65
E-mail: maurits.blok@svdt.nl