VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Vodafone lanceert www.dichtbijDewi.nl

Maastricht, 10 september 2003 - Vandaag lanceert Vodafone de website www.dichtbijdewi.nl. Dit speciale platform is ontwikkeld om bezoekers de unieke mogelijkheid te bieden om Idols finaliste Dewi Pechler van dichtbij mee te maken en echt te leren kennen. Vodafone en Dewi hebben samen een exclusieve sponsorovereenkomst gesloten.

Op dichtbijDewi.nl deelt Dewi haar dagelijkse leven via een MMS Fotoalbum en kunnen bezoekers via een test hun 'sterren potentieel' testen en speciale Dewi e-cards versturen. Daarnaast biedt Vodafone haar klanten exclusieve toegang tot Dewi ringtones, wallpapers en andere Dewi-gadgets. Vodafone klanten maken bovendien kans op unieke ontmoetingen met Dewi. Zo kunnen zij bijvoorbeeld VIP-kaarten winnen voor Dewi.s album launch party en een 'shop till you drop' met Dewi.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met 122,7 miljoen klanten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 9 landen.