Ingezonden persbericht

Persbericht


AT&T stelt nieuwe Country Manager Nederland aan

Den Haag, 11 september 2003 - Wichard Huigen gaat Frank Verelst per 16 september a.s opvolgen als Country Manager Nederland bij AT&T. Verelst is ongeveer twee en een half jaar werkzaam geweest als Country Manager Nederland. Vanuit zijn thuisland België zal Frank Verelst als Director of Global Accounts verantwoordelijk blijven voor een aantal Europese klanten, waarvan enkele gevestigd zijn in Nederland.
Wichard Huigen vervulde bij AT&T Nederland de afgelopen twee en een half jaar de functie van Sales Manager. "Wichard is een zeer gewaardeerde collega", aldus Frank Verelst, "met een enorme drive en een goed gevoel voor dienstverlening. Gedurende zijn periode als Sales Manager, heeft AT&T mooie resultaten behaald in Nederland. Ik heb er het volste vertrouwen in dat hij dit voort kan zetten in de komende jaren."
"De groei van AT&T Nederland van de afgelopen jaren doorzetten is een uitdaging", vertelt Wichard Huigen. "We opereren in een dynamische markt met sterke concurrentie. Daarbij kan AT&T zich niet alleen onderscheiden door schaalvoordelen en toonaangevende netwerktechnologieën en -diensten, maar zeker ook door haar kwalitatief hoogwaardig personeel. Onze service moet het verschil maken." Het AT&T Global Network is naadloos geïntegreerd met het platform in de Verenigde Staten en komt tegemoet aan de eisen van multinationale ondernemingen, ongeacht hun locatie. De diensten, activiteiten en producten van AT&T zijn hierdoor wereldwijd consistent en van hetzelfde hoge niveau.