Ingezonden persbericht


Dansliefhebbers gezocht

Den Helder De onderafdeling countrydansen van Sporthal de Brug (J.A. Prinsstraat 46) is weer gestart met de lessen. Elke zaterdag geven de Tumbleweed Country Dancers, Harold en Karla van Geenhuizen, vanaf half acht les in de Van de Bosch hal. Er wordt voornamelijk op non-country muziek gedanst. Dit lijkt een beetje op streetdance, maar bij non-country wordt een reeks passen telkens herhaald. Hierdoor is het geschikt voor iedereen die graag danst.

De Tumbleweed Line Dancers leggen de nadruk op plezier in het dansen, maar door een gedegen opleiding hebben ze ook oog voor verbetering van de kennis van het dansen en de dansmuziek. Harold en Karla zijn gediplomeerde instructeurs. Zij hebben hun opleiding gevolgd bij de DCWDA (dansbond voor country, aangesloten bij de NADB), waardoor de Tumbleweed dancers een stuk kwaliteit hopen te kunnen leveren.

Zowel beginners als gevorderden zijn welkom op de zaterdagavond in sporthal De Brug. Na afloop is er gelegenheid tot vrijdansen van ongeveer 22.30 uur tot 23.00 uur. Voor meer informatie en opgave kan men bellen met de sporthal de Brug, tel. 0223-634486 of de familie Van Geenhuizen, tel. 0223-645499.
---

Hartelijke groet,
Namens The Tumbleweed Country Dancers

Harold van Geenhuizen
(0223-645499)