Gemeente Laarbeek



* Kermis in Beek en Donk van 12 tot en met 16 september Kermis in Beek en Donk van 12 tot en met 16 september

Vanaf vrijdagavond 19.00 uur tot en met dinsdagavond 24.00 uur is er weer heel veel te beleven op het Piet van Thielplein. Het is weer kermis en tientallen exploitanten zullen er weer aan werken om het u naar de zin te maken! Daarnaast is er een heel aantrekkelijk programma van nevenactiviteiten samengesteld voor jong en oud.

Attracties
Op de kermis staat voor ieder wat wils. Láát u zich rijden en draaien of onderneemt u liever zelf actie? Het kan allemaal! Aanwezig zijn onder andere de autoscooter, de breakdance, de tropical trip, de skeeball, het lunapark, de Buggy, de draaimolen, de babyflug, de Sound Machine van afgelopen jaar is ook weer terug en dit jaar voor het eerst op de Beek en Donkse kermis: de cannonball. Er zijn behendigheidspelen voor groot en klein en na afloop kunt u ook weer met een gevulde buik naar huis als u langs bijvoorbeeld de gebakkraam, de Vietnamese loempia's of de suiker- en nogatwagen bent geweest.

Promotie
Op vrijdagavond om 19.00 uur wordt de kermis traditioneel geopend door wethouder Brugmans en het Sint Antoniusgilde. Na het startschot van het gilde gaat de kermis vol aan het draaien.
Van 20.00 tot 22.00 uur diezelfde avond zal Winston Post het kermisterrein bezoeken. Winston speelt de rol van Benjamin Borges in de populaire soapserie Goede tijden, slechte tijden die iedere avond bij RTL4 te zien is. Hij zal ruim de tijd nemen om de nodige handtekeningen uit te delen en met iedereen op de foto te gaan.

Op maandag 15 september zal Dikkie Dik zijn vriendjes uit Beek en Donk bezoeken. Als je hem een hand wilt geven of je wilt met hem op de foto dan kan dat natuurlijk. Zorg dan wel dat je papa en ma-ma hun fototoestel bij zich hebben! Dikkie Dik zal van 19.00 tot 20.00 uur op de kermis zijn, daarna gaat ie weer terug naar Sesamstraat.

Op dinsdag 16 september om 20.00 uur is er een grote, gratis kermisloterij met mooie prijzen voor jong en oud! Er is van alles te winnen, van mooie knuffels tot een reischeque van EUR 250,-. U krijgt de loten gratis bij alle attracties die u op de kermis bezoekt.

Openingstijden
De kermis in Beek en Donk start op vrijdagavond 12 september om 19.00 uur. Op zaterdag en zondag opent de kermis om 14.00 uur en op maandag en dinsdag om 15.30 uur. De sluitingstijd is op alle dagen dezelfde namelijk om 24.00 uur.