easyJet

easyJet bereikt mijlpaal met meer dan 500 vluchten per dag!

easyJet heeft sinds haar oprichting opnieuw een mijlpaal behaald door de 500 vluchten per dag te overtreffen! easyJet vliegt meermalen per dag op haar 109 bestemmingen naar 38 belangrijke Europese luchthavens, waardoor passagiers nog meer keuzevrijheid en flexibiliteit hebben bij het maken van hun reisplannen.

Vlieg van en naar Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Nederland, Denemarken, Italië, Tsjechië, Griekenland, Duitsland en Portugal! easyJet blijft bovendien uitbreiden; er zijn onlangs weer drie nieuwe bestemmingen geïntroduceerd van en naar Londen Gatwick (Bilbao, Marseille en Toulouse) en er liggen nieuwe plannen voor een verdere uitbreiding op London Luton. Een verdere groei op het Europese vaste land bevindt zich ook al in de pijplijn.

easyJet brengt haar passagiers naar de bestemmingen waar ze uiteindelijk ook naar toe willen door vanuit de belangrijkste luchthavens in de grootste steden van Europa te opereren. Dit in tegenstelling tot andere luchtvaartmaatschappijen die naar onbekende en afgelegen vliegvelden vliegen.

easyJet.com
© 1997-2003 easyJet airline company ltd