Ingezonden persbericht


Kapaza! Shops verwelkomt 500ste webwinkelier

Geachte redactie,

Nieuwegein, 12 september 2003 - De onlangs gelanceerde webwinkels op Kapaza Shops (http://shop.kapaza.nl/) zijn een groot succes. Sinds de introductie in mei 2003 zijn er in Nederland 500 webwinkels geopend, hiermee laat Kapaza! Shops webwinkel aanbieders als eBay Nederland en Marktplaats achter zich.

De 500 webwinkeliers op Kapaza! Shops bieden ruim 7.500 artikelen aan met een totale handelswaarde van ruim 8.500.000,-- euro.

Webwinkel trends
Kapaza! Shops loopt voorop met de nieuwste trends op het gebied van webwinkel technologie. Zo is het mogelijk om binnen enkele minuten gratis en geheel in eigen stijl een webwinkel te openen. Een webwinkel heeft een eigen Internet adres (http://shop.kapaza.nl/webwinkelnaam/) en er kunnen een ongelimiteerd aantal artikelen worden aangeboden. Daarnaast is deze dienst geheel gratis, over de verkopen worden dus geen commissie kosten berekend.

Toekomst verwachting
Waar de handel op Internet de afgelopen jaren voornamelijk plaats vond via marktplaatsen, verschuift dit beeld zich steeds meer naar het verhandelen van artikelen via webwinkels. Ook steeds meer particulieren maken gebruik van een webwinkel en zien hierin een ideale mogelijkheid om bijvoorbeeld een zolder- of garage uitverkoop te houden.

Kapaza! Shops blijft voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe diensten. Wij streven er naar om voor het einde van het jaar 1.200 webwinkeliers in Nederland te mogen bedienen.



Ingezonden persbericht