Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T

Euro Mail Golf Event 2003 op voorhand al een succes

WADDINXVEEN/GOUDA - Het Euro Mail Golf Event 2003 is op voorhand al een succes. Maar liefst 250 golfamateurs hebben zich inmiddels aangemeld voor de tweede editie van het jaarlijkse terugkerende golftoernooi van mailingbedrijf Euro Mail. Vorig jaar kwamen 73 golfamateurs op het prestigieuze, maar bovenal gezelligheidstoernooi af. Het toernooi wordt vrijdag 12 september gespeeld op de Goudse Golfbaan IJsselweide

Voor de eerste van de vele deelnemende amateurgolfers die op vrijdag 12 september tijdens het Euro Mail Golf Event 2003 op de Goudse Golfbaan IJsselweide op hole 9 een hole-in-one slaat, staat overigens een heuse Peugeot 206 cc Cabrio te wachten. De fraaie bolide ter waarde van 25.000 euro is beschikbaar gesteld door Euro Mail, organisator van het gelijknamige bedrijfstoernooi.

Het golftoernooi loopt via het zogenoemde stable ford-systeem. In de eerste ronde werken de deelnemers verdeeld over twee groepen de negen holes van IJsselweide af. Daarna volgt een finaleronde met de 24 beste wedstrijdspelers. Tegelijkertijd volgen 150 andere relaties elders op de golfbaan een golfclinic.

Naast de Peugeot 206 cc Cabrio strijden de deelnemers aan het toernooi om de Euro Mail wisseltrofee. Deze beker wordt sowieso aan het eind van de middag uitgereikt aan de beste speler en het beste team van het toernooi. De speler die de bal op één van de greens na afslag het dichtst bij de hole weet te slaan, legt beslag op de 'neary'. In de clinic staan er prijzen op het spel voor de beste clinicer, the longest drive en de beste putter. Het toernooi begint 12 september om half twaalf en loopt door tot acht uur 's avonds.

einde persbericht


---
Noot voor de redactie,