ADO Den Haag

PERSMEDEDELING

Den Haag, vrijdag 5 september 2003

T.a.v. de sportredactie

Dagkaartverkoop tegen FC Volendam

ADO Den Haag zal op de dag van de wedstrijd tegen FC Volendam (vrijdag 12 september a.s.) een dagkaartsysteem hanteren. Supporters kunnen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs bij de dagkaartkassa op de dag van de wedstrijd een dagkaart aanschaffen. Hierdoor kunnen voetballiefhebbers die een tijd niet in het Zuiderparkstadion geweest zijn de terugkeer van ADO Den Haag op het hoogste niveau van nabij meemaken zonder dat zij eerst een ADO Den Haag Club Card hoeven aan te schaffen.

Dit houdt in dat mensen die niet in het bezit zijn van een ADO Den Haag (Seizoen) Club Card nadat zij de dagclubkaart hebben gekocht een kaartje kunnen aanschaffen dat toegang geeft tot de wedstrijd. De prijs van een dagkaart zal 1 euro bedragen.

Op basis van de dagclubkaart kan men vervolgens een toegangskaart kopen. De prijzen van losse kaarten voor de wedstrijd tegen FC Volendam zijn als volgt:

Aad Mansveldtribune EUR17,50; kinderen t/m 12, EUR10; 65+ EUR13,= Zuidtribune EUR22,50
Hyundai-tribune EUR15; kinderen t/m 12 EUR 7,50; 65+ EUR11.

Door de dagkaart kunnen ook voetballiefhebbers die niet in het bezit zijn van een ADO Den Haag (Seizoen) Club Card een wedstrijd van ADO Den Haag bezoeken. Normaal gesproken geldt dat zonder een ADO Den Haag (Seizoen) Club Card een thuiswedstrijd van ADO Den Haag niet bezocht kan worden. In goed overleg met de betrokken partijen kan hier, zoals vrijdag 12 september a.s., van afgeweken worden.

De dagclubkaart van 1 euro is niet in te wisselen voor een vaste ADO Den Haag Club Card. Supporters kunnen een ADO Den Haag Club Card aanvragen bij de administratie van de club op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Op wedstrijddagen is de administratie gesloten.

Supporters kunnen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs bij de dagkaartkassa op de dag van de wedstrijd de dagclubkaart aanschaffen. Er zal een kopie van het legitimatiebewijs worden gemaakt, waardoor ADO Den Haag een goed overzicht behoudt van welke personen zich in het stadion bevinden.

De kassa's aan het stadion zijn vrijdag 12 september a.s. vanaf 14.00 uur geopend.

Met vriendelijke groet,

Mark Jansen
PR & Communicatie
ADO Den Haag
PB 32400
2503 AC Den Haag

T: +31 (0)70 - 30 54 507
F: +31 (0)70 - 30 54 599
M: +31 (0)6 - 188 17 396
E: m.jansen@adodenhaag.nl
I: www.adodenhaag.nl