Ingezonden persbericht

The Next Future lanceert nieuwe website voor PC games

UTRECHT, 20030912 -- Eén van Nederlands grootste netwerken van gaming websites heeft vandaag officieel PC GameSpecial gelanceerd. De nieuwe gamesite richt zich in het geheel op spelletjes voor de computer.



Op PC GameSpecial kan de bezoeker terecht voor informatie over PC games. De nieuwsdienst wordt verzorgd door een aantal freelance redacteuren en zorgt ervoor dat de gamer op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van PC games. Tevens kan men er terecht voor recensies van de nieuwste games, release data die door de uitgevers worden verstrekt, alsook cheats en walkthroughs. Op het forum van PC GameSpecial wordt een community van PC gamers gecreëerd, waar bezoekers vragen kunnen stellen en tips kunnen uitwisselen.


De lancering van PC GameSpecial gaat gepaard met een promotiecampagne die door The Next Future (TNF) op verschillende sites wordt gehouden. Middels banners op een aantal grote websites en advertenties in diverse nieuwsbrieven zal de gamer bekend worden gemaakt met de nieuwe site. Naast de gamesites die onder TNF vallen zal er ook gebruik worden gemaakt van de Nationale Markt en van de reissite WereldWijzer. Ook zullen de komende tijd diverse promotieacties plaatsvinden op PC GameSpecial, zoals het weggeven van PC games en kaartjes voor LAN party's.


PC GameSpecial is in juli dit jaar overgenomen door TNF. De website bestond al langer en had herhaaldelijk problemen met haar hostingproviders. De eigenaren waren reeds bekend met TNF en na een aantal gesprekken is besloten de site op te nemen in het netwerk van TNF. De website draait nu dan ook op één van de snelle TNF servers. Na de overname heeft de website een restyling ondergaan.




Ingezonden persbericht