Politie Zeeland

W-6492-2003 AANRIJDING IN MELISKERKE

Op de kruising Dorpsstraat / Blauwpoortseweg in Meliskerke vond zaterdag om 09.40 uur een aanrijding plaats.
Een 56-jarige automobilist uit de gemeente Veere reed over de Dorpsstraat, komende uit de richting van Oostkapelle. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan een voor hem van rechts komende 55-jarige Vlissingse bestuurder. Bij de aanrijding werden beide voertuigen beschadigd.

W-6493-2003 AANRIJDING IN MIDDELBURG

Op de kruising Zandstraat / Achter de Houttuinen in Middelburg raakte zaterdag om 09.00 uur een 68-jarige Middelburgse fietser bij een aanrijding gewond.
Een 60-jarige Middelburgse automobilist reed over de Zandstraat en sloeg linksaf Achter de Houttuinen op. De fietser reed op Achter de Houttuinen en wilde rechtdoor de Pottenbakkerssingel opfietsen. De automobilist hield niet voldoende rechts en de fietser werd geraakt door de autospiegel waardoor hij ten val kwam. De man werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar enkele kneuzingen aan hand en schouder werden geconstateerd. Over schade aan de voertuigen is niets bekend.

O-6494-2003 INBRAKEN IN ZIERIKZEE

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in een bedrijfspand aan de Industrieweg.
De toegang werd geforceerd en er werd elektrisch gereedschap met onbekende waarde weggenomen.
In dezelfde nacht werd ingebroken in een winkelpand op het Havenplein.
Ook hier werd de toegang geforceerd en het hele pand werd doorzocht. Voor zover bekend werd er niets weggenomen.

W-6495-2003 VERNIELING AAN AUTO

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd in de Breitnerlaan in Vlissingen een personenauto overgoten met een soort afbijtmiddel.
Hierdoor raakte de lak van de auto beschadigd; het schadebedrag is onbekend.

O-6496-2003 AANRIJDING IN POORTVLIET

Op de kruising Postweg / Kettingdijk in Poortvliet vond zaterdag om 10.51 uur een aanrijding plaats.
Een 37-jarige automobiliste uit Lepelstraat reed over de Postweg, komende uit de richting van de Reimerswaalseweg. Zij wilde linksaf slaan de Kettingdijk op en minderde hiervoor vaart. Een achter haar rijdende 49-jarige Bredase bestuurder remde eveneens af maar daarachter komende 59-jarige man uit Hoogerheide, met een 58-jarige medepassagiere in zijn auto, kon niet tijdig stoppen en tussen de drie voertuigen ontstond een aanrijding. De 58-jarige inzittende en de 37-jarige vrouw uit Lepelstraat werden beiden met diverse verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis in Bergen op Zoom. Zij konden na behandeling het ziekenhuis weer verlaten. Alledrie de voertuigen raakten beschadigd.