Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Hilversum, 28 augustus 2003

10-jarig bestaan COUNTRY FAIR DOORN

Spectaculaire veiling tijdens Fair!!

Country Fair Doorn viert dit jaar haar tweede lustrum en traditiegetrouw rondom het tweede weekend, van 11 tot en met 14 september 2003. De Country Fair Doorn staat voor het ultieme wat er in Nederland te vinden is wat met het vakmanschap te maken heeft. Een unieke Fair dit jaar, mede door het 10 jarig bestaan maar ook omdat het Prins Bernhard Cultuurfonds dit jaar zijn vertrouwen in de Fair heeft gesteld en deze ondersteund. Ook dit jaar komt de Country Fair met een spectaculaire veiling geleidt door de Chairman van veilinghuis Christie¹s.

Zaterdag 13 september rond 16.00 uur gaat de unieke veiling van start, onder leiding van de heer Job Ubbens, Chairman van het wereldberoemde veilinghuis Christie¹s. Onder de naam "Wat een gek er voor geeft" zal de veiling stukken bevatten van standhouders die op de Fair vertegenwoordigd zijn. Waaronder stukken als: een verzilverde schaal uit 1890, een overnachting voor twee personen in een Kasteel, een Buxus in de vorm van een vogel gesnoeid en nog veel meer aparte maar zeer interessante stukken.

De gehele opbrengst van deze veiling komt ten goede aan Stichting Nationaal Restauratie Centrum waarmee deze Stichting een specifieke cursus houtsnijwerk zal financieren.

Uitnodigingen voor deze veiling zijn al verstuurd naar prominenten als de Burgemeester van Doorn, het bestuur van Huis Doorn en vele anderen. Dus het is zeker de moeite waard een kijkje te komen nemen of zelfs en bod uit te brengen op één van de vele bijzondere stukken!!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marie-Claire Greve, Stichting De Eerlijcke Heerlijckheid Telefoon: 035-6948555 of info@countryfairdoorn.nl
http://www.countryfairdoorn.nl
of met Dineke Wichers, M&M Advertising & Public Relations B.V. Telefoon: 035-6280722 of info@mmadvertising.nl
Foto's of JPG bestanden zijn beschikbaar.